fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

Bleed, Don’t Die

Bleed, Don’t Die – Vitória Vasconcellos (Estats Units, 2022)

Anglès, VOS
18:00

Sinopsi

Dues germanes estranyes lluiten per reavivar el seu fort vincle tallat però inesperadament abans que un apocalipsi acabi amb el món.

Directora

Vitória Vasconcellos és una actriu-directora de Recife, Brasil, que va per tot el món explicant històries sobre la resistència femenina i els aspectes peculiars i més íntims de l’experiència humana. El seu curt thriller Pathei Mathos va ser inclòs en el Festival de Cannes Short Film Corner de 2021, va guanyar el Premi al Millor Pel·lícula Experimental en el festival d’estudiants més gran del món (Festival de Cinema Ivy), a més de guanyar diversos premis. Un company de laboratori TIFF del 2021, Vitória explora la intersecció de l’experiència femenina (amb llatines sovint enfocades) i la poesia sensorial que ens connecta al món.

Es va graduar Magna Cum Laude a l’Escola d’Arts Cinematogràfiques de la Universitat del Sud de Califòrnia, on va ser una de les 50 estudiants guardonades amb la distinció de Global Scholar, i és estudiant actual de l’Estella Adler Art of Acting Studio a Los Angeles. El guió curt de Vitória The Killer California Club va ser convidat al Laboratori de Pitching del famós Festival Internacional de Cinema Curt de Drama (DISFF) a Grècia. Recentment, Vitória ha estat guardonada amb la National Latino Independent Producers (NALIP) Emerging Content Scholarship dues vegades en un paper. També va ser la guanyadora del premi de cinema Wood Island Media Emerging Voices de 2021.

Vitória actualment està treballant en el seu curtmetratge desenvolupat per TIFF Filmmaker Lab, Bleed, Don’t Die, que també va ser destinatari de la TIFF Share Her Journey Canada Goose Grant.

Bleed, Don't Die
Vitória Vasconcellos