fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

Bisected

Bisected ​​- Danny Pineros (Estats Units, 2023)

Anglès
07:43

Sinopsi

Una parella és testimoni d’un esdeveniment paranormal que els separa en dues dimensions diferents.

Director

El creatiu d’origen colombià i amb seu a Los Angeles va esclatar per primera vegada el 2016 a través del seu primer llargmetratge documental Fight Like a Boss, que va guanyar el premi Best of Fest al festival de cinema First Glance, a més de ser acceptat a diversos festivals.

La carrera de Daniel va començar a la producció i edició de vídeos musicals / anuncis publicitaris, on va dirigir espots per a marques internacionals com IWC i va editar anuncis publicitaris per a empreses respectades com Coca-Cola, LEGO, Samsung, Purina i més. També va produir i editar vídeos musicals captivadors per a artistes reconeguts com Ricky Martin, Sebastián Yatra i Christina Aguilera entre d’altres.

Impulsat per la seva passió per la narració, Daniel ha passat dels vídeos musicals i els anuncis publicitaris al treball narratiu. Ha dirigit tres curtmetratges, que han estat reconeguts i presentats en diferents festivals de cinema. A més, Daniel ha escrit tres guions amb l’objectiu de dirigir el seu primer llargmetratge “Bisected”.

Amb una sòlida formació en producció i postproducció, perfeccionada a través de les seves experiències treballant amb un dels millors directors de Colòmbia, Daniel està disposat a embarcar-se en el seu viatge com a director al món del llargmetratge narratiu.

Tráiler

Bisected
Danny Pineros