Seccions Oficials / Llargmetratges

BAD CANDY

BAD CANDY​ de Scott Hansen, Desiree Connell (USA, 2020)

Anglès, VOSE
1 h 42 min

Sinopsi

* Scott Hansen i Desiree Connell van iniciar Digital Thunderdome el 2013 amb una passió per explicar històries.

El 2014, l’equip va produir Until It Hurts, una pel·lícula documental sobre una obra d’art que commemora els Navy Seals caiguts i com ha influït en una comunitat. La pel·lícula compta amb Dave Seal de Navy Seal i Jason Redman, fundador de Wounded Wear. La pel·lícula va ser acceptada en festivals de cinema dels Estats Units i va guanyar el millor llargmetratge al Cayfest el 2016 i va aconseguir una distribució mundial.

El 2016, Digital Thunderdome va crear The Possession Experiment que es va vendre a EONE / Momentum Pictures per a distribució nacional i CMG per a distribució internacional i es va vendre a 35 països de l’estranger. També va debutar entre els deu primers en terror a iTunes durant tres setmanes. La pel·lícula comença quan un estudiant de teologia utilitza una campanya de recaptació de fons per intentar demostrar si existeixen dimonis. La pel·lícula està protagonitzada per la icona de terror Bill Moseley (The Devils’s Rejects), Greg Travis (Starship Troopers) i Mark Joy (Dogma). La pel·lícula també es va vendre a HULU per un acord de televisió de tres anys.

També el 2016 Scott va saltar a la cadira de productors i va fer el llargmetratge “Bully” amb Danny Trejo, Vincent Pastore i Ron Canada juntament amb l’estrella de Disney Tucker Albrizzi. La pel·lícula va aconseguir un acord amb Gravitas.

El 2019, Scott i Desiree van començar a produir una pel·lícula temàtica de Halloween anomenada “Bad Candy”, protagonitzada per Zach Galligan (Gremlins) i Corey Taylor (Slipknot), que va substituir Sid Haig després del seu tràgic traspàs a principis del 2019. Desiree, una àvida productora codirigida per ella mateixa aquesta divertida comèdia fosca de Halloween que es va convertir en “Bad Candy”.

* Bad Candy segueix històries locals de Halloween sobre mites i lliçons apreses a la comunitat de New Salem. Amb el seu programa anual de Halloween Psychotronic FM, els DJ de ràdio recreatius Chilly Billy i Paul teixeixen els contes del sobrenatural dels anys passats. En aquesta petita ciutat és un final brutal per a la majoria, però sobreviuran algunes ànimes bones?
Codirigida per Scott Hansen (The Possession Experiment) i Desiree Connell, basada en el guió d’aquest últim, la producció de Digital Thunderdome està protagonitzada per Corey Taylor (vocalista principal de Slipknot), Zach Galligan (Hatchet 3; The Chair; Gremlins), Derek Russo, Ryan Kiser (The Dawn; House of Manson), Kenneth Trujillo, Mike Milligan, Haley Nicole Leary, Bill Pacer i Alexandra Lucchesi.

BAD CANDY
Scott Hansen, Desiree Connell