fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Animació

Amanece la noche más larga

Amanece la noche más larga – Carlos Fernández de Vigo, Lorena Ares Lago (Espanya, 2022)

Espanyol
09:00

Sinopsi

Els quatre genets de l’Apocalipsi es reuneixen per revisar l’estat de la humanitat i discutir estratègies per al futur. Una mort feble i moribunda rep els seus companys amb la intenció de convèncer-los que turmentin menys els humans, però la fam, la pesta i la guerra somnien en una humanitat atrapada en un món sense sortida.

Directors

Lorena Ares i Carlos F. De Vigo són co-directors dels estudis Dr. Platypus & Ms. Wombat studios. La pel·lícula de debut de Carlos, el llargmetratge d’animació en 2D “Memoirs of a man in Pajamas”, ha estat nominada als premis Goya i Platino (entre d’altres) i ha guanyat el premi Gaudi. També va ser director i guionista del curtmetratge d’animació “Morti”, que va ser seleccionat en més de 20 ocasions, i ha participat en més d’una dotzena de llargmetratges.

Lorena és llicenciada en Belles Arts. Té pel·lícules d’animació com  “El sueño de una noche de San Juan”, “El espíritu del bosque” i “Holy Night!” Actualment està irigint el llargmetratge “Hanna y los monstruos”, un dels finalistes del Eurimages Project Award.

AMANECE LA NOCHE MAS LARGA
Carlos Fernández de Vigo, Lorena Ares Lago