Seccions Oficials / Llargmetratges

ALIEN ADDICTION

Alien Addiction – Shae Sterling (Nova Zelanda, 2019)

ENG, VOSE, VOSC
1h 37min

Sinopsi

*Shae Sterling és un reconegut director i productor de Nova Zelanda. Shae ha dirigit més de 125 videoclips, inclosos els d’artistes com Sheila E, Snoop Dogg, T-boz (TLC), Gareth Emery i Stan Walker, pels quals ha guanyat molts premis musicals pel seu treball a la indústria. Sterling també ha dirigit 6 documentals de gran èxit titulats “High Octane”.

L’última aventura de Shae és el seu primer llargmetratge “Alien Addiction”. El públic internacional ha rebut la cinta amb riallades, la crua comèdia i l’enginyosa absurditat d’aquesta pel·lícula ha guanyat diversos premis, inclosa la de “Millor pel·lícula” als Florence Film Awards 2020.

* Alien Addiction ens mostra la vida d’en Riko (Jimi Jackson), un penjat que viu en una petita ciutat enmig del no-res (Waikato, Nova Zelanda). La vida d’en Riko és bastant normal fins al dia que dos alienígenes estavellen el seu platet volador prop de casa seva. En Riko, fumat, decideix acollir els alienígenes i junts desenvolupen una relació intergalàctica de proporcions èpiques. Però l’ufòleg i youtuber Peter Mackintosh (Thomas Sainsbury) ha rastrejat els alienígenes i planeja capturar-los i revelar-los al món, al mateix temps que es fa famós.

Alien Addiction ha fet riure els espectadors el llarg de tot el circuit de festivals. Ha participat al London Sci Fi Film Festival, a l’Austin Other Worlds Film Festival i al Boston Sci-Fi Film Festival.

ALIEN ADDICTION de Shae Sterling
ALIEN ADDICTION de Shae Sterling