fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

ALCHEMY OF THE SPIRIT

ALCHEMY OF THE SPIRIT – Steve Balderson (Estats Units, 2021)

Anglès, VOS
01:30:00

Sinopsi

El gran artista nord-americà Oliver Black (Xander Berkeley) es desperta i descobreix que la seva dona Evelyn (Sarah Clarke) ha mort al seu llit durant la nit. Plens de realisme màgic, entrem en un món en què es revelen les idees errònies de la nostra creença en una realitat sòlida. L’espai i el temps es dobleguen de manera que desafien l’audiència amb allò que és real, què és la il·lusió i allò que està més enllà…
ALCHEMY OF THE SPIRIT explora els misteris que transcendeixen el nostre univers físic i obren una porta a una dimensió diferent, on finalment, després de la mort, hi ha una evolució de la vida que expandeix la consciència, la serenitat i la pau interior.

Director

STEVE BALDERSON
Director de cinema | Ponent | Autor | Mentor | Creador

Roger Ebert va donar a la pel·lícula de Steve FireRACKER, protagonitzada per Karen Black i Mike Patton, un premi especial del jurat a la seva llista anual de millors pel·lícules de l’any. La seva primera pel·lícula PEP SQUAD es va estrenar al Festival de Cannes i es va convertir en un clàssic de culte dels anys 90. La Biblioteca del Congrés dels Estats Units va seleccionar la seva pel·lícula THE CASSEROLE CLUB, protagonitzada per Kevin Richardson dels Backstreet Boys, per a la seva col·lecció permanent. Steve ocupa el lloc número 47 dels 100 millors directors gais i lesbians de l’IMDb que treballen avui.

La revista Film Threat diu: “Balderson fa pel·lícules tan maques que no és raonable dir-ho, almenys cinematogràficament; és l’igual d’un Argento o un Kubrick en el seu millor moment. Algunes persones tenen un to vocal perfecte, Steve té una composició visual perfecta”.

L’any 2022, Dikenga Books va publicar el llibre de Steve “Com trobar inversors”. El seu primer llibre, “Filmmaking Confidential”, va debutar com a best-seller d’Amazon i Audible. També és col·laborador de la revista The Advocate i MovieMaker.

Com a artista de veu en off, Steve narra audiollibres per a Audible i entrevista convidats destacats per al podcast “Filmmaking Confidential”. El 2020, Steve va produir una obra de ràdio de HEDDA GABLER d’Ibsen, protagonitzada per la guanyadora del premi Theater World Award Jennifer Grace com a Hedda. El crític de Audio Drama Reviews Michael Bergonzi li va donar quatre estrelles i escriu: “El primer melodrama sonor de Dikenga Audio és la reproducció d’àudio per excel·lència tant en contingut com en forma”.

La pel·lícula d’art més recent de Steve és ALCHEMY OF THE SPIRIT, una història d’amor sobrenatural protagonitzada per Xander Berkeley, Sarah Clarke i Mink Stole.

ALCHEMY OF THE SPIRIT
Steve Balderson