Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

A LITTLE TASTE

A LITTLE TASTE de Víctor Català (Espanya, 2019)

Anglès, VOSC, VOSE
5 min

Sinopsi

* Victor Català (Barcelona, ​​1989) va estudiar audiovisuals a EMAV i cinema a l’ESCAC on es va graduar l’any 2013 com a director de fotografia. Participa al workshop de MEDIA Four Corners (Metropolia-Hèlsinki, Regency’s-Londres, NATFA-Sofia), on es presenta com a director del projecte de llargmetratge “Sympathy For Killers”. El seu teaser és projectat dos anys consecutius al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges (2014 i 2015). També va ser guanyador del premi del públic en el Saló del Cinema i Les Sèries 2015 i presentat als Premis Projecta 2015, per la plataforma Filmarket Hub.

Com a Director de Fotografia guanya diversos premis amb els curtmetratges “Sagnant” de Tati Dunyó (Escac Films) o “L’encenedor Quantic” de Pau Escribano (Minoria Absoluta). El 2016 entra a l’agència de directors de foto Pla B.

Com a director realitza el curtmetratge “Matapasiones” per al festival Notodofilmfest, amb el què queda finalista. Paral·lelament ha dirigit multitud de vídeos, espots i videoclips (entre ells el videoclip de Blaze Out “Wrath Afire”, amb més de 2 milions de visualitzacions).

L’any 2019 realitza el curtmetratge “A Little Taste” en coproducció amb Robotik Studio & Fosca Films.

*Una nena corre pel bosc com si alguna cosa o algú la perseguís. Quan arriba a una petita clariana, troba una altra nena jugant sola en un gronxador …

A-LITTLE-TASTE-Víctor-Catala
Víctor-Catala-A-LITTLE-TASTE