fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

A Beautiful Curse

A Beautiful Curse – Martin Garde Abildgaard (Dinamarca, 2021)

Anglès, VOSC
01:38:31

Sinopsi

Tota una illa, afectada per un fenomen de son inexplicable que afecta tots els seus habitants, roman aïllada del continent i ningú no hi pot entrar. El fotògraf Samuel s’hi dirigeix sense ser detectat per documentar els esdeveniments que hi succeeixen; voltant per l’illa es troba la Stella profundament adormida, i sense poder-ho evitar, la seva atracció envers ella comença a creixer. Aviat descobreix que l’aflicció del son és més perillosa i personal del que s’esperava.

Director

Martin Garde Abildgaard és un escriptor i director de Copenhaguen, conegut pel seu notable estil visual i les seves històries carregades de realisme màgic, quan crea “contes de fades moderns”. A Beautiful Curse és el seu primer llargmetratge.

Declaració del director

Vivim en un món on tot va molt ràpid i on al mateix temps intentem mantenir el control. Especialment en línia, on creem dobles de nosaltres mateixos i intentem que aquesta identitat sigui tan única, polida i perfecta com sigui possible. Però tot això és fals i només condueix a decepcions. Més aviat hem de frenar i presentar-nos d’una manera molt més honesta en les nostres relacions humanes. Ens hem de descobrir per dins i per fora. No al revés. Per tant, hauríem de començar amb tots els secrets, els mals hàbits i les pors. Perquè dins de tota aquesta imperfecció hi ha qui som realment. La veritable bellesa.

A Beautiful Curse és un conte de fades modern. Una història d’amor. Un homenatge a la vida.

A BEAUTIFUL CURSE
Martin Garde Abildgaard