Tercer concurs de Cosplay de la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent

Para acceder a las Bases en castellano, continua hacia abajo gracias.

3R GALACTICONnet

QUE ÉS EL COSPLAY?

El cosplay és una moda representativa en la que els participants es disfressen per a representar un personatge o un concepte. És com un joc de rol, en el que els jugadors es poden convertir en els personatges que vulguin, fora de l’escenari. Actualment es realitzen concursos en els que hi ha petites actuacions o passarel·les. Les fonts d’inspiració favorites són el còmic, el cinema, el manga, l’anime i els videojocs. Els participants en aquesta mena d’esdeveniments s’anomenen Cosplayers.
En què consisteix un Concurs de Cosplay?
En un concurs de Cosplay, els participants s’enfronten entre ells, de manera individual o en grup, davant de la mirada crítica d’un jurat especialitzat; en el nostre cas es tracta de tres Cosplayers que tenen un recorregut important en concursos de Cosplay i que, per tant, coneixen el món del Cosplay de primera mà.
Com hi pots participar?
Per a participar a la tercera edició, feu servir el següent FORMULARI, gràcies:

Premis
El GalactiCON esta premiat amb 3 premis per als 3 millors Cosplays de contingut genèric i un premi especial per al millor Cosplay de contingut Fantàstic.
El guanyador del Primer Premi i el guanyador del Premi Especial Fantàstic, seran Cosplayers convidats a la propera edició i podran fer de jurat del proper concurs GalactiCON.

¿QUE ES EL COSPLAY?

El cosplay es una moda representativa en la que los participantes se disfrazan para representar un personaje o un concepto. Es como un juego de rol en el que los jugadores se pueden convertir en los personajes que quieran, fuera del escenario. Actualmente se realizan concursos en los que hay pequeñas actuacions o pasarelas. Las fuentes de inspiración favoritas son el cómic, el cine, el manga, el anime i los videojuegos. Los participantes en este tipos de actividades se llaman Cosplayers.
¿En que consiste un Concurso de Cosplay?
En un concurso de Cosplay, los participantes se enfrentan entre ellos, de manera individual o en grupo, ante la mirada crítica de un jurado especializado; en nuestro caso se trata de tres Cosplayers que tienen un recorrido importante en concursos de Cosplay y que, por tanto, conocen el mundo de primera mano.
¿Cómo participar?
Para participar en la tercera edición, podéis usar el siguiente FORMULARIO, gracias:
let’s go Cosplay!
Premios
El GalactiCON esta premiado con 3 premios para los Cosplayers de contenido genérico i uno premio especial para el mejor Cosplayer de contenido Fantástico.
Además el ganador del Primer Premio y el ganador del Premio Especial Fantástico, seran Cosplayers invitados a la proxima edición y podran hacer de jurado del proximo concurso GalactiCON.