fbpx

Notícies / Galacticat 2020 – 2021

Benvolgut / da,

Com probablement sabreu, estem tenint molts casos nous de Covid-19 a Espanya i concretament a Lleida i prop de Tàrrega. A causa d’aquesta nova situació de crisi i malgrat tots els nostres esforços per organitzar el Festival com un esdeveniment “normal”, la cruel realitat ens ha superat. Malauradament, no podrem executar la nostra VII edició els propers 21-25 d’agost.

Havíem estat pensant en possibilitats més petites, estranyes convinacions o adaptacions noves i originals, però, en cada cas, una o altra pel·lícula o persona no haurien estat tractades com volíem, finalment, hem decidit cancel·lar aquesta VII edició i tornar l’any que vé.

Des del moment que vam rebre totes aquestes belles pel·lícules de tot el món, ens vam comprometre a tractar aquestes pel·lícules i tots els creadors amb tota la deferència i respecte possibles i esperem que es faci realitat. Com que també entenem que aquest compromís segueix vigent, volem mantenir totes les seleccions del 2020 i incloure-ho a la programació de la propera edició, la VIII, del 2021.

Esperem que tots entenguem la nostra situació i desitgem poder complir-les, tots sans i segurs l’any vinent a Tàrrega, amb més força, amb més il·lusió i amb la certesa d’un futur lliure i segur. Moltes gràcies a tots els que van decidir participar a Galacticat, us esperem a Tàrrega l’any vinent!

Llarga vida al cinema!

VII Festival Fantàstic i del Terror a Tàrrega – GALACTICAT

Galacticat 2020