fbpx

Notícies / La Segona TROBADA DE TALENT

obra admissions des d’avui i fins al 15 de maig

Des d’avui i fins al 15 de maig, la Segona edició de la TROBADA DE TALENT admet projectes a concurs per a les Seccions de Curtmetratges, Llargmetratges i Sèries

 

 

 
 
  • La Segona TROBADA DE TALENT se celebrarà a Tàrrega i altres espais de Ponent durant el cap de setmana del 30 de juny al 2 de juliol

  • GALACTICAT arriba a un acord amb PAC per a ser ESDEVENIMENT PRESELECCIONADOR PER AL PMP 2023 al Sitges Film Festival.

  • La plataforma americana iPitch també formarà part del projecte, facilitant als seleccionats l’oportunitat de vendre els seus projectes al mercat americà.

X GALACTICAT
X GALACTICAT
X GALACTICAT

Tàrrega, 20 de març.- Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic i Terror de Ponent, obra avui les admissions per a que totes aquelles productores emergents, guionistes i creadors de Lleida, Catalunya i de tot l’Estat espanyol, puguin participar a la Segona TROBADA DE TALENT, el Campus de Talent basat en un concurs de guions sobre projecte del Festival de Tàrrega.

El Projecte acceptarà qualsevol projecte, de qualsevol gènere, enfocament i contingut amb l’objectiu d’impulsar els creadors i les productores emergents mitjançant la generació de noves xarxes de contacte amb diversos sectors de la indústria, així com la realització de classes magistrals per als guanyadors amb l’objectiu de formar-los i preparar-los per a les trobades que s’organitzaran durant l’esdeveniment.

El període de recepció de projectes comença avui 20 de Març de 2023.

Des d’aquest dia i fins al 15 de Maig de 2023 a les 23:59h., els projectes i els seus equips creatius podran concursar en el procés descrit en les següents bases de participació, que es poden trobar a www.galacticat.cat.

Al llarg d’aquest període de temps, el Festival obrirà diverses categories perquè els usuaris puguin participar de forma indistinta en totes o en alguna d’elles.

L’esdeveniment inclourà diverses activitats d’indústria, com ara una trobada amb l’Aragón Film Commission i Aragón TV en la que aquestes entitats explicaran el seu model d’èxit, pel que fa a la producció cinematogràfica, i la seva política de compra de continguts, a totes les productores participants.

En aquesta segona edició, totes les productores i distribuïdores participants de la primera edició repetiran la seva participació i se’n sumaran cinc més, arribant a un total de 13 empreses.

Així, els dotze projectes que resultin seleccionats a les tres categories podran mantenir una reunió “One to One” amb les següents productores: A Contracorriente, Alhena Producciones, Benecé, Blooper Producciones, Calabaza Films, Caviar Films, Cineworld, Cocofilms, El Cañonazo, Galápagos, Gold Tower, Oberon Media y The Other Side.

En aquesta edició, Galacticat ha arribat a un acord amb PAC, Productors Audiovisuals de Catalunya, per a ser ESDEVENIMENT PRESELECCIONADOR PER AL PMP 2023 que es durà a terme al Sitges Film Festival, 55 Festival internacional de cinema fantàstic de Catalunya, entre el 5 i el 15 d’octubre del 2023.

D’aquesta manera, els tres projectes que aconsegueixin alçar-se amb la Menció Especial, un per categoria, passaran a formar part de la preselecció per al PMP, amb el segell GALACTICAT i mínim un dels tres, participarà al Producers Meet Producers 2023.

A més tots els projectes seleccionats rebran una pertinença a la plataforma IPTCH.TV que els permetrà internacionalitzar el seu projecte al mercat americà.

La plataforma treballa amb companyies com Discovery Studios, Discovery Network, Sony Pictures Entertainment Television, CBS, GSN, New Line Cinema, Warner Brothers, Echo Lake Entertainment, entre moltes d’altres i es presenta sota aquesta premisa: “Esteu buscant una manera de presentar la vostra idea per a un programa de televisió o una pel·lícula? iPITCH.TV ofereix una plataforma de nova generació per als creadors de projectes originals per a televisió, pel·lícules i mitjans digitals per connectar directament amb productors de Hollywood i executius d’estudis i ofereix als creadors professionals de la indústria, consells sobre com presentar un projecte. Presenta la teva idea per a una pel·lícula, un guió, un programa de televisió, un curtmetratge, un projecte de nous mitjans i molt més”.