fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

Violett

Violett ​- Steven John Mihaljevich (Australia, 2023)

Anglès
1:42:31

Sinopsi

Una sèrie d’estranyes desaparicions infantils han deixat el poble rural de Miles en un estat d’incredulitat. Ombres de dolor reverberen pels carrers i dins d’una casa silenciada, on una mare malalta, la Sonia, tem que un mal indescriptible aviat li arrabassi la seva filla Violett, d’11 anys.

Desconnectada del seu marit, la paranoia de la Sonia va nèixer de les restes d’una infantesa una vegada problemàtica que amenaça el seu seny i les coses que més estima. A mesura que sorgeixen visions estranyes i personatges inquietants del poble, la Sonia s’apropa a descobrir una veritat espantosa.

Director

Steven J Mihaljevich és un director, escriptor, editor, professor i compositor d’Austràlia Occidental. La seva primera pel·lícula, el drama criminal coming of age “The Xrossing” va ser un llargmetratge sense pressupost que va guanyar el “millor llargmetratge” als festivals independents de Toronto i Londres. Violett és el seu primer llargmetratge amb un pressupost modest que es va realitzar íntegrament a la seva ciutat natal de Perth. L’experiència de Stevens va des de l’ensenyament de la interpretació, la producció de vídeos musicals, l’edició i la partitura musical que reuneix en la seva realització cinematogràfica.

Mental Soiree
Oliver Pearn