fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Victim No. 6

Victim No. 6 – Nancy Menagh (Estats Units, 2020)

Anglès, VOS
21:38

Sinopsi

És l’any 1975 a la ciutat de Nova York, que ha estat anomenada “Fear City” pel Consell de Seguretat Pública. Donna es troba davant d’un quiosc abandonat, fumant un cigarret i llegint el titular: “The City Slasher Trashes Another Victim. Qui serà el següent?” Aviat se li uneix la seva amiga Judy. Es dirigeixen a un bar local per gaudir d’una nit fora, però se separen quan la Judy es troba amb algú que coneix. Deixada sola, Donna és abordada per un guapo desconegut. Però hem de confiar en totes les persones que coneguem a Fear City?

Directora

Nancy Menagh va néixer i créixer a la ciutat de Nova York, exposant-se a una diversitat de cultures i idees. És graduada de la Tisch School of the Arts de la Universitat de Nova York, on va desenvolupar el seu estètic artístic tenint l’oportunitat d’experimentar amb diferents gèneres. Va passar un semestre estudiant a FAMU International a Praga, considerada àmpliament com una de les millors escoles de cinema del món, on es va rodar el seu curtmetratge The Cigar Ring en pel·lícula de 35mm.

A més de la seva tasca com a escriptora i directora, també ha tingut l’oportunitat de guanyar experiència en el pla de rodatge treballant com a directora assistent i productora tant als Estats Units com a l’estranger. El darrer film de Nancy, As It Seems, va tenir un recorregut exitós en festivals, rebent diverses nominacions com a “Millor Curtmetratge” i guanyant a Nancy el premi de “Millor Directora de Curtmetratge” al Long Island International Film Expo.

Victim No. 6
Nancy Menagh