fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

Phoenix Incident

Phoenix Incident ​- Keith Arem (Estats Units, 2016)

Anglès, VOS
01:26:00

Sinopsi

Des de Keith Arem (Award Winning Talent Director of Call of Duty & Titanfall), una investigació sobre la desaparició de quatre homes d’Arizona el 13 de març de 1997 exposa una cobertura militar de l’observació d’OVNI més gran a Amèrica del Nord.

BASAT EN FETS REALS.
El dijous 13 de març de 1997 marca la data de les Llums Fènix, la major massa d’observadors d’OVNI de la història dels Estats Units. La nit de l’incident, quatre residents de Phoenix van desaparèixer al Parc Nacional de la Muntanya Estrella, al sud de Phoenix, convertint-se en el cas de la persona desapareguda més llarg de la història d’Arizona.

Aquesta pel·lícula transmèdia presenta enregistraments i material classificats mai vists abans, l’incident de Phoenix presenta proves incontrovertibles que els quatre homes van ser víctimes d’un atac extraterrestre resultant del compromís directe de la Força Aèria dels Estats Units amb naus no identificades sobre les muntanyes Estrella. Les imatges combinades, els testimonis i la contínua campanya de desinformació del govern surten a la llum en aquest documental que et farà qüestionar tot el que creus que saps sobre “L’incident del Fènix”.

Dotzenes de llocs web ocults, interaccions a les xarxes socials i 4 hores de material i material secret constitueixen l’experiència de realitat alternativa de l’incident de Phoenix.

Director

Director creatiu / CEO de PCB Keith Arem porta més de 20 anys dirigint, produint i creativa experiència de lideratge a PCB Entertainment, Virgin Interactive, i Electronic Arts. Avidament curiós i fascinat per mons immersius, Arem porta les seves visions a la vida a través de l’escriptura, la direcció i la producció. La passió de Keith va començar amb Contagion (Capitol Records), seguit pel seu treball en la indústria del joc com a director de talent per a jocs de franquícies de blockbuster AAA com Call of Duty series, Ghost Recon series, Rainbow Six series, Deadpool, Saints Row, i Titanfall. El treball d’Arem el va situar com un dels principals directors de la indústria del joc, dirigint celebritats com Sam Worthington, Gary Oldman, Ed Harris, Michael Keaton, Idris Elba, i altres.

Arem dirigeix PCB Productions amb seu a Los Angeles, on se centra en la creació de contingut immersiu mitjançant la barreja de tecnologia amb entreteniment. Dirigint i produint més de 600 títols, Arem ha estat al capdavant de la combinació de tecnologies emergents en la narració tradicional.

L’apetit creatiu d’Arem és una combinació de visió i execució. La premiada novel·la gràfica d’Arem i l'”Aplicació Cinemàtica” INFEX; van atreure milions d’interaccions a través d’una experiència única de “Realitat Alternativa”. La pel·lícula immersiva de Arem, The Phoenix Incident, presenta una elaborada campanya de màrqueting viral, que va generar més de 20M compromisos a tot el món.

A més de les seves properes franquícies de jocs, Arem està desenvolupant actualment la seva primera sèrie de televisió original, i produint empreses multiplataforma per AR, VR i plataformes immersives

Phoenix Incident
Keith Arem