fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

La voz de Thaïs

La voz de Thaïs ​- David Casals Roma (Espanya, 2021)

Català, francès, italià, castellà
01:26:37

Sinopsi

Elena Jordi va ser la primera dona a dirigir una pel·lícula a Espanya. Carla Mingueza, una jove actriu, va a la recerca de “Thaïs” l’única pel·lícula que Elena Jordi va fer, que es considera perduda. En aquesta cerca, Carla descobrirà qui era Elena Jordi i el tràgic final de la seva vida i la seva pel·lícula.

Director

David Casals-Roma (1972, Lleida, Espanya) va estudiar cinema i mitjans de comunicació a la Universitat Birkbeck de Londres. També es va matricular en diferents cursos de guionista i direcció a Espanya, Regne Unit, França, Països Baixos, Itàlia i els Estats Units.

David ha dirigit curtmetratges, documentals i ha escrit diversos guions de llargmetratges. Ha guanyat més de 100 premis a tot el món i treballa com a guionista i director en diferents escoles de cinema d’Espanya, França i els Estats Units. A més de fer cinema, ha escrit novel·les, contes, obres de teatre i poesia. El 2021 va publicar una novel·la titulada “21 days of rage” que va guanyar el Premi Morella Negra a la millor novel·la negra publicada a Espanya per primera vegada.

El 2019 va fundar ECCIT (www.eccit.es), una escola de cinema de Lleida (Espanya) amb l’objectiu principal de formar futurs cineastes.

Parla amb fluïdesa el català, el castellà, l’anglès, el francès i l’italià.

La voz de Thaïs
David Casals Roma