fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

La paradoja de Antares

La paradoja de Antares ​- Luis Tinoco (Espanya, 2022)

Espanyol
01:36:00

Sinopsi

Alexandra està de servei en un radiotelescopi quan detecta un senyal estrany la verificació del qual respondria a una de les qüestions més importants de la humanitat. Només té dues hores per verificar el senyal, però un assumpte familiar sobtat la forçarà a enfrontar-se a una lluita interna en una cursa contra el rellotge per descobrir un dels misteris de l’univers.

Director

Luis Tinoco, guionista i director de cinema i publicitat nominada als Premis Goya i Gaudí, així com supervisor VFX i fundador de Onirikal Studio (www.onirikal.com). Té més de 20 anys d’experiència en la indústria del cinema, animació en 3D i efectes visuals, i més de 80 títols a les seves espatlles. Luis Tinoco IMDB: http://www.imdb.com/name/nm3324609/

El seu curtmetratge “CARONTE”, una pel·lícula de ciència-ficció va ser produïda íntegrament per la seva pròpia productora: Onirikal Studio. Ha rebut 65 premis internacionals i més de 200 seleccions oficials en festivals de cinema de tot el món. (Vegeu el curtmetratge complet a: https://www.youtube.com/watch?v=ZjvPDZ4yFmo )

La paradoja de Antares
Luis Tinoco