fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

in too deep

in too deep – Chris Overton (Regne Unit, 2023)

Anglès, VOS
16:00

Sinopsi

De l’equip guanyador de l’Oscar Win darrere de The Silent Child ve “en massa profunditat”.

Dolgut per la mort de la seva filla, un pare afligit va a mesures extremes per reviure els seus records més afectuosos.

Rachel Shenton i Stephen Wight, nominats als premis Olivier.

Director

Chris Overton (neurodiverse) va néixer en una família de classe treballadora de West Midlands, Regne Unit. Va començar a experimentar amb la seva primera càmera a l’edat de 13 anys, on faria pel·lícules el cap de setmana per mantenir-se a si mateix i als seus amics fora de problemes. Més tard els vendria al voltant del seu barri, aprenent distribució des de molt jove.

Anys més tard, Chris és ara un director guanyador de l’Oscar. Va començar la seva carrera com a actor i va treballar en diversos projectes de televisió i cinema amb directors com Joel Schumacher i Roman Polanski. També va interpretar un paper principal a la pel·lícula guanyadora del premi BAFTA Pride, dirigida per Matthew Warchus.

Chris va fer el seu debut com a director amb The Silent Child, pel qual va rebre l’Oscar al millor curtmetratge d’acció en viu. Va guanyar el millor director al Festival de Cinema de River Bend i ha guanyat més de 50 premis internacionals amb The Silent Child. Continua representant-se en festivals de cinema i canals de televisió de tot el món.

Chris també ha dirigit anuncis amb Havas, FCB Inferno, Wunderman Thompson i Beiersdorf. El seu anunci de debut al Regne Unit per l’exitosa campanya de Nadal de Huawei Story, va guanyar set Lions a Cannes el 2019 (quatre dels quals eren d’or), vuit One Show Awards, tres D.ADs, un Grand Prix a Eurobest i una nominació al BAFTA.

in too deep
Chris Overton