fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

A Life On The Farm

A Life On The Farm ​- Oscar Harding (Regne Unit, 2022)

Anglès, VOS
01:15:00

Sinopsi

Quan l’avi del cineasta Oscar Harding va morir al comtat anglès rural de Somerset, la seva família va heretar una cinta de vídeo extraordinària – una pel·lícula casolana de llargmetratges del veí Charles Carson, que es pot descriure millor com “Monty Python meets The Texas Chainsaw Massacre”.

Però hi ha molt més per a l’home que els seus estranys vídeos – Charles era un inventor, un artista més estrany, i un pioner de la positivitat de la mort, per nomenar només alguns dels èxits del granger cinematogràfic.

La vida i l’obra de Charles són examinades pels qui millor el coneixien, així com tota una nova generació de fans que s’han inspirat en el llegat que va deixar enrere.

A Life On The Farm és una exploració i celebració de Charles Carson i les seves pel·lícules, rescatades de l’obscuritat, que presenten un document commovedor i rialla d’un temps i lloc en perill de perdre’s a la història.

Director

Amb un rerefons en la investigació històrica i el periodisme cinematogràfic, el cineasta britànic-irlandès Oscar Harding ha tingut experiència internacional en una àmplia gamma de produccions en una varietat de papers, més notablement la nominada a l’Oscar i guanyadora de BAFTA “Theeb”, nominada a BIFA “The Darkest Universe”, i guanyadora de l’IFTA “The Lonely Battle of Thomas Reid”. “A Life On The Farm” és el seu debut com a director, produït a través de la productora Sonderbar Pictures, que va cofundar amb els seus amics de la universitat Dominik Platen i Edward Lomas.

A Life On The Farm
Oscar Harding