Seccions Oficials / Llargmetratges

The Yellow Wallpaper

The Yellow Wallpaper ​- K Pontuti (Estats Units, 2020)

Anglès, VOS
01:39:45

Sinopsi

El primer llargmetratge del duet creatiu —Alexandra Loreth i K Pontuti— és una mirada esgarrifosa a la batalla històrica i en curs pels drets de les dones, la salut mental i l’autonomia corporal.

La Jane, una escriptora i mare jove que pateix depressió postpart, rep un tractament de descans pel seu marit metge John, que la porta a una finca remota per a l’estiu. Sota el seu control, la salut de la Jane es deteriora.

Tancada a la seva habitació, s’obsessiona amb el peculiar paper pintat groc del dormitori que ell ha escollit per a ella. En el seu aïllament, escriu en secret sobre una dona atrapada al fons de pantalla, que ha d’alliberar.

Director

K Pontuti i Alexandra Loreth formen un equip únic. Junts van coescriure i coproduir THE YELOW WALLPAPER. Alexandra va ser el protagonista, mentre que K va dirigir.

K Pontuti és un artista i educador trans/no binari amb seu a la zona de la badia de SF. Escriuen, produeixen i dirigeixen projectes cinematogràfics, principalment en l’elevat gènere de terror. A més, Pontuti és professor i president del Departament d’Art, Mitjans de Comunicació, Performance i Disseny de la Universitat del Pacífic.

Alexandra és una actriu i productora resident a Califòrnia, amb treballs passats que van des de la comèdia fins al cinema d’art i el terror. Les pel·lícules que Alexandra ha estat connectada han passat a la pantalla i internacionalment i han guanyat premis, entre ells dos a la millor actriu.

The Yellow Wallpaper
K Pontuti