Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Imaginarium

Imaginarium- Cristian Beteta (Espanya, 2021)

Espanyol
20:00

Sinopsi

La Vicky i l’Edu estan de vacances a la seva segona residència. Estan passant una nit tranquil·la, quan de sobte algú truca a la porta. Tots dos s’espanten i no saben què fer. Aquesta persona vol carregar el seu telèfon perquè està perdut i es va quedar sense bateria. La Vicky i l’Edu dubten si haurien d’ajudar. D’on surten aquests dubtes?

Director

Cristian Beteta neix a Barcelona, ​​el febrer de 1992.
Ja des de la infància, el cinema pren un paper fonamental a la seva vida.

La seva primera participació en un projecte audiovisual es dóna a OPOSIT. Una websèrie en línia que es realitza el 2013. En aquesta sèrie compleix les funcions de guionista, director i actor.
Arran d’aquesta gran experiència Cristian decideix estudiar mitjans audiovisuals al Tecnocampus de Mataró. Universitat adscrita a la Pompeu Fabra.
Durant aquests anys d’aprenentatge, realitza diferents curtmetratges de gènere diferent: comèdies, thrillers, drames.
Així mateix també crea una web anomenada Quepeliverehoy. Web que consisteix en l’anàlisi de pel·lícules, crítiques, notícies… Aquest mitjà us permet cobrir diversos festivals rellevants com a periodista: Sitges Film Festival, Festival de Sant Sebastià, DA Film Fest. Actualment QPVH té més de 7.000 seguidors a les xarxes socials.
Però sens dubte la seva experiència més enriquidora i plena dins de l’audiovisual és el projecte de llargmetratge anomenat Themesis.
Themesis és una pel·lícula gravada a l’estiu del 2019. Neix com a projecte final de grau però es realitza un cop acaba el mateix. El projecte engloba estudiants, exestudiants i professors. L’equip tècnic el van compondre més de 35 persones i l’artístic més de 40. Per part seva, ell és responsable d’escriure la pel·lícula, dirigir-la i també de muntar-la.
El 2020 cursa un màster de direcció a l’ESCAC. On realitza dos curtmetratges notables
Un és Fins Sempre que a dia d’avui ha estat seleccionat a FESCIGU ia Omid Internacional Festival.
L’altre és Imaginari el qual de moment ha estat seleccionat a Sitges Film Festival.
Actualment està produint un altre curtmetratge titulat AYUDA’M de la mà de la productora ESCAC FILMS

Imaginarium
Cristian Beteta