Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Escalation

Escalation – Christian Bachini (Itàlia, 2021)

Anglès, VOS
15:00

Sinopsi

Enmig de la pandèmia de la COVID-19, Chris, un home paranoic i egocèntric, evita feliçment tot contacte humà, preferent escapar de la realitat en qualsevol cosa que passi a la televisió. Quan un amic s’acosta a ell per confrontar-lo sobre les seves promeses passades, en Chris ha de decidir quina mena de persona és dins, o pot ser que se’l mengi… viu.

Director

Christian Bachini és un cineasta italià nascut a Parma, a la meravellosa regió d’Emília-Romanya. La seva passió pel cinema va començar a una edat molt primerenca i aviat l’acció, l’aventura i el terror es van convertir en els seus gèneres preferits.

Als 23 anys, Christian es va traslladar a Àsia per tal de perseguir el seu somni de convertir-se en actor d’arts marcials. Es va establir a Xangai sota el nom d’art “Kang”, una paraula que en xinès significa “contrarestar i resistir”. Va començar a treballar primer com a extra i doble, va obtenir una sèrie de papers d’actor secundari i, finalment, es va convertir en actor principal i coreògraf de lluita en una sèrie de produccions indie locals com “Mao Pai Sha Shou/Fake Killer” i “Xia Dao Zhi Zhun/Break a Dead Lock”, convertint-se en un dels pocs actors estrangers de parla mandarí que treballaven a Xangai.

Durant els seus anys a la Xina també es va convertir en un defensor de les coproduccions xineso-occidentals treballant colze a colze amb festivals de cinema italià per promoure trobades entre productors xinesos i europeus.

Després de molts anys passats a Xangai, la passió de Christian pel gènere de terror va venir a tocar. El 2020 decideix deixar enrere Àsia i passar darrere de la càmera per debutar com a director amb el seu curtmetratge “Escalation”, una pel·lícula de “prova de concepte” a partir del qual pretén posar en marxa una versió de llargmetratge completa basada en el mateix concepte.

Escalation
Christian Bachini