Seccions Oficials / Curtmetratges / Gènere lliure

NO APTO PARA MENORES

NO APTO PARA MENORES​, de Daniel Noblom (Espanya, 2020)

Espanyol
6 min 

Sinopsi

* Daniel Noblom és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques (UB), graduat en Direcció Cinematogràfica (ECIB), i té el Màster de Guió de Ficció per a Cinema i TV de la ECIB, a més de diversos cursos de guió de les escoles CECC i Showrunners BCN. 
Ha escrit una desena de curtmetratges, dels quals ha dirigit la majoria: destaquen “Trabucos i pistoles” (2016) i “No Apte per a Menors” (2019). També ha treballat com a analista de guió per a diverses empreses i com a freelance, ha escrit i dirigit vuit obres de teatre de petit format i el seu guió de llargmetratge “Duna i Elisa” ha estat seleccionat en diversos concursos de guió. Actualment és professor de guió i llenguatge cinematogràfic en SAE Institute Barcelona i Catalonia Film School. Combina el seu treball amb el desenvolupament de nous projectes que espera que puguin veure la llum pròximament.

* Un nen trist perquè li han trencat el seu ninot favorit o un home que vol venjança pel brutal assassinat d’un vell amic? Tot depèn del punt de vista…

NO APTO PARA MENORES

Daniel Noblom