Seccions Oficials / Curtmetratges / Gènere lliure

LLENGUA AMB TÀPERES

LLENGUA AMB TÀPERES, de David Mataró (Espanya, 2020)

Català
15 min 

Sinopsi

* David Mataró, nascut a Barcelona, ​​és director i guionista. Va estudiar Producció de TV a Barcelona. Després va començar una trilogia de curtmetratges sobre l’estat de la qüestió, amb Gas 2000 i Liquid 2004. Aquestes dues pel·lícules van ser guardonades en molts festivals espanyols com Victoria, Torrelavega, Art jove, Barcelona, ​​etc. El 2002 Mataró va dirigir “Reflejos de una Dama ”, un curtmetratge protagonitzat per Jordi Rebellón i Ana Otero. Des del 2006 fins al 2009, David va treballar com a guionista a Madrid en diferents programes de televisió com “Lalola” Antena3 o “Empieza el espectáculo” TVE.
De tornada a Mallorca, va escriure i dirigir Migjorn i Hotel Bellavista, Sèrie de TV amb altes qualificacions. El 2010 va dirigir el documental “Del silenci… paraules” sobre la història dels darrers presos polítics a les Illes Balears. El 2017 va co-dirigir
i va escriure “Treufoc” un programa de televisió que va guanyar un premi Peyo Sarasola al millor programa de televisió regional i que té distribució internacional amb Federation Enterteinment. El 2020 està a punt d’estrenar un nou documental anomenat “Rierols de Sa Dragonera” que mostra l’ocupació pacífica de l’illa el 1977 que va impedir la seva urbanització.

* Qui necessita tàperes enmig d’un apocalipsi zombi? Un cambrer i el seu veí mallorquí intentaran respondre a aquestes preguntes existencials o potser no tan existencials.

LLENGUA AMB TÀPERES
David Mataró