Seccions Oficials / Curtmetratges / Gènere lliure

BEN AND MIMI

​BEN AND MIMI, de Eva Rini May Cragg (Alemanya, 2019)

Anglès, VOSC, VOSE
15 min 

Sinopsi

* Eva va néixer i va créixer a Wuppertal, Alemanya, on va rebre el títol de llicenciat en ciències en arquitectura per la Bergische Universität Wuppertal el 2011. Eva es va traslladar a Beijing, Xina, per treballar als arquitectes gmp de l’Oficina d’Arquitectura d’Alemanya.
Va començar a fer els seus primers curtmetratges, tant d’acció en directe com d’animació, ja que va cursar el seu Màster en Ciències d’Arquitectura al KTH d’Estocolm, a Suècia, i en acabar el títol el 2014, Eva va arribar al Programa de Cinema de Postgrau de la Universitat de Columbia a Nova York. Ciutat.
L’octubre del 2018 Eva es va tornar a Alemanya i ara viu a Berlín. Es preveu que es graduï amb un MFA en guió i direcció de guions a la Universitat de Columbia a principis del 2019.

*Tenint cura del seu marit Ben, que es nega a treure definitivament els llençols lligats a les mans, Mimi troba el seu matrimoni girant en una rutina gairebé surrealista. Suprimida per la seva debilitat, alhora que ho permet, troba a faltar una connexió amb el món exterior i amb la natura en tota la seva duresa.
Actuant sobre aquests sentiments claustrofòbics, una nit obre secretament una finestra una nit i permet a una eruga entrar a casa seva. Aproximant-se a l’animal, redescobreix lentament un costat més primordial, lliure i gairebé místic.

BEN AND MIMI
Eva Rini May Cragg