Seccions Paral·leles / Secció Amp-Films

En aquesta VIIª edició inaugurem una col·laboració amb la distribuïdora AMP-FILMS que, cada any, ens portarà una selecció de les pel·lícules de gènere més impactants del moment.

Iniciem aquesta col·laboració amb l’objectiu d’explicar el cinema de gènere contemporani d’arreu del món mitjançant la perspectiva d’una de les empreses de distribució més representatives del món, AMP-FILMS. Volem que sigui una relació llarga i duradora que cada any programi títols de reconegut prestigi, amb carreres exitoses, controvertides, creatives i heterodoxes en els millors Festivals del món.

El Festival de Cinema Galacticat sempre ha volgut portar a Tàrrega, Lleida, Catalunya i Espanya pel·lícules úniques que revoltin el subconscient, pel·lícules que s’enfonsin en l’imaginari col·lectiu i deixin una empremta en la societat. AMP-FILMS és el soci ideal per aconseguir-ho i ens fa molt feliços poder fer-ho junts.

AMP International ven, produeix, finança, comercialitza i empaqueta pel·lícules de realitzadors nous i establerts. Forma part del grup Alliance Capital Partners, la companyia de finançament i administració d’actius privats amb seu a Dubai.

Entre els èxits recents de gènere d’AMP International s’inclouen el debut de Romance Garai a Sundance, AMULET, l’èxit, número 1 a taquilla nord-americana THE WRETCHED i “Z” de Brandon Christensen.

AMP International