Seccions Oficials

LLARGMETRATGES

La Secció Oficial Llargmetratges recull obres de totes les nacionalitats i de reconegut prestigi que siguin inèdites a les Terres de Lleida i que hagin estat produïdes durant l’any anterior o el mateix any de l’edició actual.

Les obres seleccionades respecten el gènere del Festival des d’un sentit ampli i superen els estàndards de qualitat per a una obra destinada a ésser projectada en un cinema.

Les obres exploren el terror i el fantàstic des de tots els punts de vista possibles i això fa de la programació un conjunt de pel·lícules heterogeni i heterodox que fa del Galacticat un espai adequat per a totes les sensibilitats.

CURTMETRATGES

Les Seccions Oficials de Curtmetratges recullen obres de totes les nacionalitats i de reconegut prestigi que siguin inèdites a les Terres de Lleida i que hagin estat produïdes durant l’any anterior o el mateix any de l’edició actual.

Les obres seleccionades respecten els gènere de cada secció des d’un sentit ampli i superen els estàndards de qualitat per a una obra destinada a ésser projectada en un cinema.

Les obres exploren les 4 categories proposades des de tots els punts de vista possibles i això fa de la programació un conjunt de pel·lícules heterogeni i heterodox que fa del Galacticat un espai adequat per a totes les sensibilitats.