‘Star Trek’ i J. A. Bayona, estrelles al Galacticat

 

110865_1

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega acolliran del 21 al 23 d’octubre la tercera edició de la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent,Galacticat, que commemorarà el 50 aniversari de la saga Star Trek i que comptarà amb la presència del director barceloní Juan Antonio Bayona, que assistirà a la projecció del seu últim èxit, Un monstre em ve a veure, acompanyat pel seu germà, el músic, DJ i productor Carlos García Bayona.

 

L’alcaldessa de Tàrrega va presidir ahir la presentació del certamen, organitzat per l’associació Galacticat i el Circuit Urgellenc en col·laboració amb l’ajuntament. El responsable del Circuit Urgellenc, Pere Aumedes, va destacar que el públic del Galacticat podrà disfrutar també de l’estrena, compartida en exclusiva amb unes altres cinc sales de l’Estat, de Hardcore Henry, una coproducció russonord-americana d’acció ultraviolenta rodada en pla subjectiu i premiada al Festival de Toronto del 2015.

 

De forma paral·lela al certamen, la Sala Marsà acollirà una exposició dedicada a l’univers d’Star Trek i s’ha programat una conferència a càrrec d’experts trekkies, a la qual seguirà una marató de projecció de tres films emblemàtics de la saga. L’homenatge culminarà amb l’exhibició dels primers capítols de la sèrie televisiva. La programació també comptarà amb l’última pel·lícula del director Tim Burton, La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars, i la pel·lícula infantil El meu amic, el Gegant.

 

D’altra banda, Galacticat projectarà alguns dels millors curtmetratges del 10 aniversari de la mostra Lo Cercacurts de Montornès de Segarra i del Certamen de Cinema Rural Mostremp. Perelló, d’altra banda, va valorar que Galacticat “ajuda a augmentar el públic en una època difícil i complicada per al sector”.

 

Share
This