Programació Galacticat 2018

10:30 – 12:30

MasterClass a càrrec de l’ESCAC

Daniel Agudo, professor de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, ESCAC, condueix aquesta Classe Magistral gratuïta sobre les feines del cinema.

L’entrada és gratuïta i les places reservades.

Si voleu assistir-hi, poseu-vos en contacte amb nosaltres, gràcies!

Sala A – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Gratuïta

19:30 – 21:40

ESTRENA: Jurassic World, El reino caído versió espanyola

Després de quatre anys d’abandonament del complex turístic Jurassic World, Illa Nublar només està habitada pels dinosaures supervivents. Quan el volcà de l’illa entra en erupció, Owen (Chris Pratt) i Claire (Bryce Dallas Howard) tornen allà per rescatar els dinosaures de l’extinció. Owen va a la recerca de Blue, el raptor al qual va criar mentre que Clara, que ha començat a valorar a aquestes criatures, se centra més en salvar a la resta. Quan arriben a l’illa descobreixen una conspiració que pretén portar al planeta de nou a l’era prehistòrica. Aquesta pel·lícula dirigida per J.A.Bayona és la cinquena de la franquícia que va començar el 1993 amb ‘Jurassic Park’ i que va dirigir Steven Spielberg. La història s’ha basat en els llibres de Michael Crichton. A més,  el guió ha estat escrit per Derek Connolly i Colin Trevorrow, que serà el director de la propera entrega de la Saga.

ESTRENO: Jurassic World, El reino caído versión española

Después de cuatro años de abandono del complejo turístico Jurassic World, Isla Nublar sólo está habitada por los dinosaurios supervivientes. Cuando el volcán de la isla entra en erupción, Owen (Chris Pratt) y Claire (Bryce Dallas Howard) vuelven allí para rescatar a los dinosaurios de la extinción. Owen en busca de Blue, el raptor al que crió, mientras que Clara, que ha comenzado a valorar a estas criaturas, se centra más en salvar al resto. Cuando llegan a la isla descubren una conspiración que pretende llevar al planeta de nuevo a la era prehistórica. Esta película dirigida por J.A.Bayona es la quinta de la franquicia que comenzó en 1993 con ‘Jurassic Park’ y que dirigió Steven Spielberg. La historia se ha basado en los libros de Michael Crichton. Además, el guión ha sido escrito por Derek Connolly y Colin Trevorrow, que será el director de la próxima entrega de la Saga.

RELEASE FILM: Jurassic World, Fallen Kingdom  spanish version

After four years of abandonment of the Jurassic World resort, Isla Nublar is only inhabited by surviving dinosaurs. When the island’s volcano erupted, Owen (Chris Pratt) and Claire (Bryce Dallas Howard) return there to rescue the dinosaurs from extinction. Owen goes looking for Blue, the raptor he raised, while Clara, who has begun to value these creatures, focuses more on saving the rest. When they arrive on the island they discover a conspiracy that aims to bring the planet back to the prehistoric era. This movie, directed by J.A.Bayona, is the fifth of the franchise that began in 1993 with ‘Jurassic Park’, the first of all and directed by Steven Spielberg. The story has been based on Michael Crichton’s books. In addition, the script has been written by Derek Connolly and Colin Trevorrow, who will be director of the next film of the Saga.

Sala A – Cinemes Majèstic

Tàrrega

5,7€ – 7,7€

20:30

SALA MARSÀ, Tàrrega: Inauguració de l’exposició CINE, PAPEL Y TIJERAS, de Fernando Mircala. 

Aquesta exposició, que ja es va organitzar dins el marc del passat Festival de San Sebastián, repassa la història del cinema a través d’una trentena d’imatges iconogràfiques de les pel·lícules més celebrades de la història en format de diorama; “Blade Runner”, “Desayuno con diamantes” o “2001: una odissea del espacio” són alguns dels exemples que aquest creador ha adaptat al seu peculiar estil que barreja el kitsch dels colors bàsics i el volum de la cartolina i els plecs impossibles que freguen la papiroflèxia. No us deixarà indiferents. L’entrada és gratuïta i les obres estàn a la venda!

SALA MARSÀ, Tàrrega: Inauguración de la exposició CINE, PAPEL Y TIJERAS, de Fernando Mircala. 

Esta exposición, que ya se organizó en el marco del pasado Festival de San Sebastián, repasa la historia del cine a través de una treintena de imágenes iconográficas de las películas más celebradas de la historia en formato de diorama; “Blade Runner”, “Desayuno con diamantes” o “2001: una odisea del espacio” son algunos de los ejemplos que este creador ha adaptado a su peculiar estilo que mezcla el kitsch de los colores básicos y el volumen de la cartulina y los pliegues imposibles que rozan la papiroflexia. No os dejará indiferentes. La entrada es gratuita y las obras están a la venta!

SALA MARSÀ, Tàrrega: Inauguration of Fernando Mircala’s exhibition CINE, PAPEL Y TIJERAS.

This exhibition, which was already organized within the framework of the last Festival of San Sebastián, reviews the history of cinema through thirty iconographic images of the most celebrated films in history in diorama format; “Blade Runner”, “Breakfast with diamonds” or “2001: an odyssey of space” are some of the examples that this creator has adapted to his peculiar style that mixes the kitsch of the basic colors and the volume of the card and the impossible folds that they rub papyroflexy. It will not leave you indifferent. The entrance is free and the works are on sale!

Sala Marsà

Tàrrega

Assistència lliure

Inauguració de l’exposició amb pica-pica i cava

18:00 – 20:00

Esp-V: Barcelona Squad!

Durant la tarda podreu trobar els components de Esp-V: Barcelona Squad voltant per Tàrrega! Van armats i semblen perillosos però no tingueu por, els VISITANTS han vingut en son de pau!

Es que no vau veure la sèrie?

 

Diversos carrers i davant del Cinema Majèstic

Tàrrega

20:30 – 21:00

GALA INAUGURAL: Vª Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent – Galacticat

Inauguració de la Vª Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, amb la presentació dels TEATRE DEL TALIÓN i de ESP-V: BARCELONA SQUAD i la presència de Santi Lapeira, director de CECAAC, que presentarà i donarà el tret de sortida a la convocatòria del NOU PROJECTE GALACTICAT-CECAAC per a noves produccions catalanes valorat en 10.000€.


Durant la GALA es farà l’entrega de premis als 6 curts guanyadors del IIn GALACTICURT i la presentació del programa del Festival i les activitats paral·leles.

Finalment, es presentarà la PEL·LÍCULA INAUGURAL: KNUCKLEBALL, l’òpera prima del director canadenc Michael Peterson i PREMIERE a l’Estat Espanyol.

Si voleu assistir a la Gala Inaugural ens podeu demanar la vostra invitació aquí

No hi falteu!

Sala A – Cinemes Majèstic

Entrada lliure

Tàrrega

22:00

PREMIERE ESPANYOLA de KNUCKLEBALL de Michael Peterson

Amb Michael Ironside, Munro Chambers i Luca Villacis.

Aïllat a una granja perduda i atrapat per la nevada més gran de l’any, en Henry, de 12 anys, es veurà immers al centre d’una voràgine de terror, provocada per un fosc llegat familiar, quan el seu avi mor sobtadament durant la nit. Una obra de terror clàssic, mescla de “solo en casa” i “el Resplandor” amb una trilogia d’actors sorprenents.

Munro Chambers brilla encarnant una bèstia ferotge sense límits, un caçador indomable que tan sols és controlat per un Michael Ironside madur que no ha perdut ni un gram de mala llet a la mirada. La tríada la completa un sorprenent Luca Villacis (Henry) que navega entre dos transatlàntics amb la força de la joventud i al mateix temps un saber fer admirable per la seva edat.

 

PREMIERE ESPAÑOLA de la película KNUCKLEBALL de Michael Peterson

Con Michael Ironside, Munro Chambers y Luca Villacis.

Aislado en una granja perdida y atrapado por la nevada del año, Henry, de 12 años, se verá inmerso en el centro de una vorágine de terror, provocada por un oscuro legado familiar, cuando su abuelo muere repentinamente durante la noche. Una obra de terror clásico, mezcla de “solo en casa” y “el Resplandor” con una trilogía de actores sorprendentes.

Munro Chambers brilla encarnando una bestia feroz sin límites, un cazador indomable que tan sólo puede ser controlado por un Michael Ironside maduro que no ha perdido ni un gramo de mala leche en la mirada. La tríada la completa un sorprendente Luca Villacis (Henry) que navega entre dos transatlánticos con la fuerza de la juventud y al mismo tiempo un saber hacer admirable para su edad.

 

SPANISH PREMIERE  of Michael Peterson’s KNUCKLEBALL

With Michael Ironside, Munro Chambers y Luca Villacis.

After his Grandfather unexpectedly dies in the night, 12 year old Henry finds himself cut off
and alone on an isolated farm. When his nearest neighbour, Dixon realises that the boy has no one to protect him, Henry becomes a target for reasons he cannot understand. With his parents at least 24 hours from returning, and a massive snowstorm brewing Henry retreats into the house and prepares for a siege. What follows is a desperate battle for survival that will also unlock the terrifying connection between his family and the killer next door. A classic horror play, mixing “Home Alone” and “The Shining” with a trilogy of amazing actors.

Munro Chambers shines incarnating a ferocious beast without limits, an indomitable hunter that can only be controlled by a mature Michael Ironside who has not lost an ounce of evil in his eyes. The triad is completed by a surprising Luca Villacis (Henry) who sails between two ocean liners with the strength of youth and at the same time an admirable know-how for his age.

Sala A – Cinemes Majèstic

Preu únic: 5€

Entrada gratuïta amb passi de festival o invitació

Tàrrega

22:15 – 00:25

Jurassic World 2, El reino caído de J.A.Bayona

 

Sala B – Cinemes Majèstic

Tàrrega

5,7€ – 7,7€

00:00 – 01:00

NIT GOLFA DE TERROR: Selecció de curtmetratges de Terror presentats al IIn GalactiCurt

 

· Déjala ir – Arie Socorro – Méxic – 13:28

 

· Save – Iván Sáinz-Pardo – Alemanya/Espanya – 3:54

 

· A father’s day – Matt Johns – Regne Unit – 9:53

 

· The Servant – Farnoosh Abedi – República Islàmica de l’Iràn – 9:00

 

· Yin and Yang – Jing Yuan Huang – Estats Units d’Amèrica – 6:00

 

· Strain – Reynier Molenaar – Estats Units d’Amèrica – 11:30

 

· Behind – ángel Gómez – Espanya – 15:00

 

Sala A – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Entrada gratuïta

a partir de les 22:00

Nit Curta ZONA 1 – Fantàstics – 100 minuts

Selecció de curtmetratges Fantàstics presentats al IIn GalactiCurt

 

· Caronte – Luís Tinoco – Espanya – 15:00

 

 

· Bruce Gallagan – Pau Perramon – Espanya – 14:00

· Rendez-vous – Jimmy Boutry – Canadà i França – 2:10

· A loft in Paradis – Alexandre Lança – França – 17:32

·

Gentlemen – Joaquim Bundó – Catalunya – 20:00

· Icarus – Tom Teller – USA – 20:00

· Into the Grey – Francesco Loschiavo – Regne Unit – 13:24

Exterior dels Cinemes Majèstic

Tàrrega

Preu segons restaurant. Hi haurà taules d’El Traginer i del Tastapans.

a partir de les 22:00

Nit Curta ZONA 2 – Animació – 60 minuts

Selecció de curtmetratges d’Animació presentats al IIn GalactiCurt

 

· Cavalls morts – Marc Riba – Catalunya – 6:16

· Catherine – Britt Raes – Bèlgica – 12:00

· How art you – Kimberly Bercmoes – Bèlgica – 5:00

· Living with dog – Johanna Oswald – USA – 2:01

· The Orangish Tree – Amir Moein – Iran – 7:00

 

 

· 12 Szloty – Yael Reisfeld & Nofar Scweitzer – Israel – 2:00

 

 

· Nouvelle cuisine – Manuel Reyes Halaby – Espanya – 4:22

· Framed – Marco Jemolo – Italia – 7:15

 

 

· Lost Control – Chai, Tse-Chang – Taiwan – 6:00

 

Exterior dels Cinemes Majèstic

Tàrrega

Preu segons restaurant. Hi haurà taules del Baviera.

a partir de les 23:45

Nit Curta ZONA 1 – Gènere Lliure – 50 minuts

Selecció de curtmetratges presentats al IIn GalactiCurt

 

· Happy – Joseph Barnes and Nicolas Wilhem – Suïssa – 5:04

 

 

· Caramel mou – Wilfried Méance – França – 9:00

· Diesel – Juls Gars – Espanya – 10:00

· Strangers in the park – Danilo Zambrano – Irlanda – 5:42

 

 

· Blue Petar – Marko Santic – Croacia – 14:28

· Head over heels – Leonid Grigurko – Fedració Russa – 1:08

· Triunfadores – Joseba Alfaro – Espanya – 7:44

Exterior dels Cinemes Majèstic

Tàrrega

Preu segons restaurant. Hi haurà taules d’El Traginer i del Tastapans.

a partir de les 23:00

Nit Curta ZONA 2 – Gènere Lliure – 90 minuts

Selecció de curtmetratges presentats al IIn GalactiCurt

 

 

 · Red Tale – Natacha Thomas – França – 5:16

· Che altri occhi ti guardino – Antonella Barbera – Italia – 17:28

 

 

· Marta – Lucía Forner – Espanya – 15:00

 

 

· Growing Alice – Danilo Zambrano – Irlanda – 04:00

· Une nuit – Nadia Van de Ven – França – 15:00

· No quiero decir nada pero… – Marilina Álvarez – Argentina – 14:00

· La femme cerf – Francisco José Fargas García -Espanya – 7:52

 

 

· Evströnger – Sílvia Conesa – Espanya – 3:08

 

 

· Cine Social – Carolina Sánchez – Espanya – 10:00

 

Exterior dels Cinemes Majèstic

Tàrrega

Preu segons restaurant. Hi haurà taules del Baviera

a partir de la 01:30

 Concert ZONA 1 – Jérôme Frayssinet Gipsy Quartet 

Per a acabar la Jornada Inaugural amb bona música

 

Jérôme Frayssinet és un guitarrista francès especialitzat en el jazz manouche que lidera un quartet de músics excepcionals format per Jordi Escolà a la guitarra, Max van Kreufeld al violí i Ignasi González al contrabaix. No hi res millor que la bona música per a acompanyar el bon cinema!

Exterior dels Cinemes Majèstic

Concert gratuït

Tàrrega

10:30 – 11:50

GALACTICURT – ANIMACIÓ – 79 minuts

 

 

· The orangish tree – Amir Moein – Iràn – 6:51

 

 

· Blue like the ocean – Frank Liu – USA – 4:18

· Little things song – Or Kantor – Regne Unit – 5:00

· Twin on – Mari Chung – USA – 2:22

· Missing connections – Vince Dixon – USA – 4:15

 

 

· Galaxy girl – Richard Grover – USA – 3:51

 

 

· New note – Léa Fabreguettes – Australia – 2:44

· Midnight snack – Maurizio Villafagna – México – 3:03

· Un dia en el parque – Diego Porral Soldevilla – Espanya – 3:00

· Below 0º – Itai Hagage & Jonathan Gómez – Costa Rica – 5:00

· Bystander – Mohsen Bagheri Dastgerdi – Irán – 3:20

 

 

· Cucarachas – Marc Riba i Anna Solanas – Espanya – 2:00

 

 

· Gris – Julián Villegas – Colombia – 5:47

· Zombaize – Nicolas Lebas – França – 2:01

· Schirkoa – Ishan Shukla – India – 13:31

· Don’t cry – Tomoya Takashima – Japó – 12:20

Sala A – Cinemes Majèstic

Entrada Gratuïta

Tàrrega

12:00 – 13:40

GALACTICURT – FANTÀSTIC – 97 minuts

 

 

· Caronte – Luís Tinoco – Espanya – 15:00

· IN Corp – Marcell Andristyák – Hongría – 7:49

· Karl – Thomas Scohy – França – 3:45

· Memorias del agua – Anaís Medina i Tony Navarro – Espanya – 9:21

· Rendez-vous – Jimmy Boutry i Thibaud Chaufourier – França – 2:10

· Zackman – Jack Tong – Hong Kong – 5:18

· Pacgirl – Jaime Peña García – México – 11:46

· Abeyance – Charles Beale – USA – 4:00

· Attack of the cyber octopuses – Nicola Piovesan – Estonia – 19:40

· Cuánto. Más allá del dinero – Kike Maíllo – Espanya – 18:00

Sala A – Cinemes Majèstic

Entrada Gratuïta

Tàrrega

11:00 – 12:20

GALACTICURT – GÈNERE LLIURE- 78 minuts

 

 

· CLAC! – Fabien ara – França – 19:32

 

 

· El viajero del tiempo – Luigi Moreno Barragán – México – 14:30

· Existence – Rupesh Ghimire – Nepal – 7:30

 

 

· Heimlich – Kostas Bakouris – Grècia – 19:00

 

 

· Identity Parade – Gerard Freixes – Espanya – 4:18

 

· Martín – Emilio González Hernández – Espanya – 6:51

 

· Released from love  – Luciano de Azevedo – Brasil – 6:00

Sala B – Cinemes Majèstic

Entrada Gratuïta

Tàrrega

12:30 – 14:00

GALACTICURT – TERROR – 77 minuts

 

 

· Rosalita – Luciano de Azevedo – Brasil – 18:00

 

· Se busca niñera – Pablo Olmos arrayales – México – 18:00

 

 

· Riven – Sjoerd de Bont – Holanda – 9:12

 

 

· Silhouette – Bertrand Cazor – França – 15:00

 

· iMedium – Alfonso García – Espanya – 6:30

· Cambio – Daniel romero – Espanya – 9:35

 

Sala B – Cinemes Majèstic

Entrada Gratuïta

Tàrrega

17:00 – 18:45

HOW TO TALK TO GIRLS AT PARTIES – John Cameron Mitchell

Amb Michelle Pfeifer, Alex Sharp i Elle Fanning

Un adolescent tímid amant del punk fa cap a una festa d’allò més extranya al Londres de principis del 80. Allí coneix una noia extraordinària (Elle Fanning) que vol escapar-se d’aquell entorn opressiu, gairebé sectari, a través del coneixement del “punk” com a forma de vida. Ell (Alex Sharp) li farà de guia i despertarà en ella una mena de consciència que la portarà a lluitar en contra de la seva extravagant comunitat i del sacrifici que han vingut a fer.
John Cameron Mitchell adapta el còmic de Neil Gaiman “The Sandman” i s’inventa una obra naïf i estrambòtica en la que es barreja la fantasia, les
invasions extraterrestres, el punk, l’amor adolescent, les drogues i l’identitat sexual. Aquesta cinta ha tingut un recorregut extens pel circuit de festivals europeus, americans i asiàtics però a l’estat espanyol tan sols ha estat projectada als Festivals de Gijón i de Sitges. Una de les últimes
ocasions per a veure aquesta joia i a Michelle Pfeifer com una reina de les nits punks de Londres en pantalla gran!

HOW TO TALK TO GIRLS AT PARTIES – John Cameron Mitchell

Con Michelle Pfeiffer, Alex Sharp y Elle Fanning

Un adolescente tímido amante del punk hace llega a una fiesta de lo más extraña en el Londres de principios del 80. Allí conoce a una chica extraordinaria (Elle Fanning) que quiere escaparse de aquel entorno opresivo, casi sectario, a través del conocimiento del “punk” como forma de vida. Él (Alex Sharp) le guiará y despertará en ella una especie de conciencia que la llevará a luchar en contra de su extravagante comunidad y del sacrificio que han venido a hacer.
John Cameron Mitchell adapta el cómic de Neil Gaiman “The Sandman” y se inventa una obra naïf y estrambótica en la que se mezcla la fantasía, las invasiones extraterrestres, el punk, el amor adolescente, las drogas y la identidad sexual. Esta cinta ha tenido un recorrido extenso por el circuito de festivales europeos, americanos y asiáticos pero en España sólo ha sido proyectada en los Festivales de Gijón y de Sitges. Una de las últimas ocasiones para ver esta joya y a Michelle Pfeiffer como la reina de las noches punks de Londres en pantalla grande!

HOW TO TALK TO GIRLS AT PARTIES – John Cameron Mitchell

Michelle Pfeiffer, Alex Sharp and Elle Fanning

A shy, punk lover teenager arrives to a strange party in the London of the early 80’s. There, he meets an extraordinary girl (Elle Fanning) who wants to escape from that oppressive, almost sectarian, atmosphere through the knowledge of “punk” as a way of life. He (Alex Sharp) will guide her and awaken in her a kind of awareness that will lead her to fight against their extravagant community and the sacrifice they have come to make.
John Cameron Mitchell adaptation of the Neil Gaiman comic “The Sandman”.  He build a naïve and bizarre film through that inspiration in which he mixes fantasy, extraterrestrial invasions, punk, teenage love, drugs and sexual identity. This film has had an extensive tour for the circuit of European, American and Asian Film Festivals but in Spain it has only been screened at the Festivals of Gijón and Sitges. One of the last occasions to see this jewel and Michelle Pfeiffer as a queen of the London punk nights on the big screen!

Sala A – Cinemes Majèstic

Preu únic: 5€

Entrada gratuïta amb passi de festival

19:00 – 20:40

THE CRESCENT – Seth A.Smith

Amb Danika Vandersteen i Woodrow Graves.

Enmig d’un procés de dol aclaparador i immersa en un profund dolor, una dona es retira a un paratge solitari a prop de la costa amb el seu fill petit. Allí hauràn de conviure rodejats de misterios esentitats i envoltats per una atmòsfera ben extranya. Seth A. Smith teixeix una obra fascinant que nada entre
l’al·lucinació, el malson, el terror i l’experimentació per a narrar una historia sobrenatural i surrealista des de l’estètica del cinema verité.

Danika Vandersteen, a la seva primera pel·lícula com a actriu protagonísta, s’ha trobat amb el repte d’encapçalar el repartiment d’aquest film aplaudit per la crítica i seleccionat a Festivals de gran renom internacional, com ara el Festival Internacional de Cine de Toronto, però l’actor que sorprèn i enamora ha estat en Woodrow Graves, el fill de dos anys del mateix Seth A.Smith i la productora Nancy Urich.

THE CRESCENT – Seth A.Smith

Con Danika Vandersteen y Woodrow Graves.

En medio de un proceso de duelo abrumador e inmersa en un profundo dolor, una mujer se retira a un paraje solitario cerca de la costa con su hijo pequeño. Allí deberán convivir rodeados de misteriosas entidades y rodeados por una extraña atmósfera.

Seth A. Smith teje una obra fascinante que navega entre la alucinación, la pesadilla, el terror y la experimentación para narrar una historia sobrenatural y surrealista desde la estética del cine verité.

Danika Vandersteen, en su primera película como actriz protagonista, se ha encontrado con el reto de encabezar el reparto de este filme aplaudido por la crítica y seleccionado en Festivales de gran renombre internacional, como el Festival Internacional de cine de Toronto, pero el actor que sorprende y enamora es Woodrow Graves, el hijo de dos años del mismo Seth A.Smith y la productora Nancy Urich.

THE CRESCENT – Seth A.Smith

With Danika Vandersteen and Woodrow Graves.

In the middle of a process of overwhelming grief and immersed into a deep pain, a woman retires to a solitary place near the coast with her young son. There they will have to live surrounded by mysterious entities and by a strange atmosphere.

Seth A. Smith weaves a fascinating work that navigates between the hallucination, the nightmare, the terror and the experimentation to narrate a supernatural and surrealist history from the aesthetics of cinema verité.
Danika Vandersteen, in her first film as a leading actress, has met the challenge of leading the cast of this film applauded by critics and selected at international renowned festivals, such as the Toronto International Film Festival, but the actor who really surprised is Woodrow Graves, the two-year-old son of Seth A. Smith and producer Nancy Urich.

Sala A – Cinemes Majèstic

Preu únic: 5€

Entrada gratuïta amb passi de festival

21:00 – 22:55

THE ENDLESS – JustinBenson i Aaron Moorehead

Amb la interpretació dels dos directors, Callie Hernandez, Emily Montague, Lew Temple i Tate Ellington.

Uns anys enrere, els germans Justin i Aaron van aconseguir escapar de la secta on s’havien criat. Ara malviuen en un apartament de Los Ángeles fins que un dia reben una cinta de vídeo d’aquella mateixa secta, i a Aaron l’assalta el dubte de si no hauria de tornar al camp del que van fugir. La segona cinta dels directors de “Spring”, la pel·lícula que Guillermo del Toro va qualificar com “una de les millors pel·lícules de la dècada”, és un thriller dinàmic carregat de tocs còmics i de nombroses incògnites que mantenen l’espectador enganxat a la pantalla durant tota la projecció. “Un gran banquet d’extravagàncies al·lucinants, un viatge atmosfèric i inquietant” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter).

THE ENDLESS – Justin Benson y Aaron Moorehead

Con la interpretación de los dos directores, Callie Hernandez, Emily Montague, Lew Temple y Tate Ellington.

Unos años atrás, los hermanos Justin y Aaron lograron escapar de la secta donde se habían criado. Ahora malviven en un apartamento de Los Ángeles hasta que un día reciben una cinta de vídeo de esa misma secta, y a Aaron le asalta la duda de si no debería volver al campo del que huyeron. La segunda cinta de los directores de “Spring”, la película que Guillermo del Toro calificó como “una de las mejores películas de la década”, es un thriller dinámico cargado de toques cómicos y de numerosas incógnitas que mantienen al espectador pegado a la pantalla durante toda la proyección. “Un gran banquete de extravagancias alucinantes, un viaje atmosférico e inquietante” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter).

THE ENDLESS – justin Benson and Aaron Moorehead

With the acting of the two directors, Callie Hernandez, Emily Montague, Lew Temple and Tate Ellington.

A few years ago, the brothers Justin and Aaron escaped from the sect where they had grown up. Now they live in an apartment in Los Angeles until one day they receive a videotape of that same sect, and Aaron is assailed by the question of whether he should return to the field from which they fled. The second film from the directors of “Spring”, the film that Guillermo del Toro described as “one of the best films of the decade”, is a dynamic thriller full of comic touches and a lot of mysteries that keep the viewer stuck to the screen all the film. “…atmospheric, ingenious, unsettling journey through the Lovecraftian looking glass.” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter).

Sala A – Cinemes Majèstic

Preu únic: 5€

Entrada gratuïta amb passi de festival

23:00 – 00:40

THE SHINING (El resplandor) – Stanley Kubrik

Amb Shelley Duvall, Jack Nicholson i Danny Lloyd.

“Una obra mestra del terror modern”. Aquesta és la llegenda que emmarca el cartell de la pel·lícula del 1980 del mític director de Nova York Stanley Kubrik. “The Shining” o “El Resplandor” com es va traduïr a Espanya, és un clàssic del terror universal que trencà tots els esquemes en el seu moment allunyant-se dels trucs clàssics del cinema de terror. Poques escenes han pertorbat tant l’espectador com la de “Danny” i el seu tricicle corrent pels passadissos brillants i luxosos de l’Overlook.
La pel·lícula explica la història de Jack Torrance, escriptor que es trasllada a un hotel de Colorado durant l’hivern per a fer-se càrrec del manteniment de les instal·lacions durant els mesos que la neu el manté buit.Jack viatja amb la seva dona i el seu fill amb la intenció de trobar un lloc adequat per a escriure la seva novel·la, però tot es tornarà molt extrany, fins al punt d’afectar la personalitat de Jack de manera perillosa.

 

THE SHINING (El resplandor) – Stanley Kubrick

Con Shelley Duvall, Jack Nicholson y Danny Lloyd.

“Una obra maestra del terror moderno”. Esta es la leyenda que enmarca el cartel de la película de 1980 del mítico director de Nueva York Stanley Kubrick. “The Shining” o “El Resplandor” como se tradujo en España, es un clásico del terror universal que rompió todos los esquemas en su momento alejándose de los trucos clásicos del cine de terror. Pocas escenas han perturbado tanto al espectador como la de “Danny” y su triciclo corriendo por los pasillos brillantes y lujosos del Overlook.
La película cuenta la historia de Jack Torrance, escritor que se traslada a un hotel de Colorado durante el invierno para hacerse cargo del mantenimiento de las instalaciones durante los meses que la nieve lo mantiene buit.Jack viaja con su mujer y su hijo con la intención de encontrar un lugar adecuado para escribir su novela, pero todo se volverá muy extraño, hasta el punto de afectar la personalidad de Jack de manera peligrosa.

hello danny… come play with us… come play with us danny… forever, And Ever, AND EVER…

THE SHINING – Stanley Kubrick

With Shelley Duvall, Jack Nicholson and Danny Lloyd.

“A masterpiece of modern terror”. This is the legend that frames the poster of the 1980 film of the legendary New York director Stanley Kubrick. “The Shining” or “El Resplandor” as it was translated in Spain, is an universal classic terror film that broke all the schemes in its moment moving away of the classic tricks of terror genre. Few scenes have disturbed more the viewer than teh one of “Danny” and his tricycle running through the bright and luxurious corridors of the Overlook Hotel.
The film tells the story of Jack Torrance, a writer who moves to a Colorado hotel during the winter to take over the maintenance of the facilities during the snowy months. Jack travels with his wife and son with the intention to find a suitable place to write his novel, but everything will become very strange, to the point of affecting Jack’s personality in a dangerous way.

I’m not gonna hurt you. Wendy, darling, light of my life! I’m not gonna hurt you… I’m just gonna bash your brains…

Sala A – Cinemes Majèstic

ENTRADA GRATUÏTA

17:00 – 18:45

HAGAZUSSA: A HEATHEN’S CURSE – Lukas Feigelfeld

Amb Aleksandra Cwen, Celina Peter, Claudia Martini i Tanja Petrovsky.

Hagazussa és un conte de terror en el qual la naturalesa pren una enorme dimensió com a personatge co-protagonista. El film, ambientat al segle XV, explica la història d’Albrun, una noia que viu al cim d’una muntanya amb l’única companyia d’un ramat de cabres i la seva filla acabada de néixer, vint anys després de la mort de laseva mare. Un dia Abrun pren consciència que del fons del bosc l’assetja una presència fosca i terrible i la seva por i atracció cap a allò farà que la seva realitat adquireixi ràpidament els contorns d’un malson. Un conte de bruixes oníric i ple de creences ancestrals.

Aleksandra Cwen encarna la perversió; una perversió que trasllada l’espectador a una altra època en la que el mal es personificava en la foscor, en la nit, en la natura… Un paper al·lucinant.

“Esgarrifósa, encisadora i plena d’estil (…) Sembla més substancial que la majoria de debuts independents, barrejant amb confiança les regles del gènere, diàleg minimalista i una trama al·lucinatòria” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter)

 

HAGAZUSSA: A HEATHEN’S CURSE – Lukas Feigelfeld

Con Aleksandra Cwen, Celina Peter, Claudia Martini y Tanja Petrovsky.

Hagazussa es un cuento de terror en el que la naturaleza toma una enorme dimensión como personaje co-protagonista. El filme, ambientado en el siglo XV, cuenta la historia de Albrun, una chica que vive en la cima de una montaña con la única compañía de un rebaño de cabras y su hija recién nacida, veinte años después de la muerte de su madre. Un día Abrun toma conciencia de que desde el fondo del bosque le acosa una presencia oscura y terrible y su miedo y atracción hacia eso harán que su realidad adquiera rápidamente los contornos de una pesadilla. Un cuento de brujas onírico y lleno de creencias ancestrales.

Aleksandra Cwen encarna la perversión; una perversión que traslada al espectador a otra época en la que el mal se personificaba en la oscuridad, en la noche, en la naturaleza … Un papel alucinante.

“Escalofriante, encantadora y llena de estilo (…) Parece más sustancial que la mayoría de debuts independientes, mezclando con confianza las reglas del género, diálogo minimalista y una trama alucinatoria” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter)

HAGAZUSSA: A HEATHEN’S CURSE – Lukas Feigelfeld

With Aleksandra Cwen, Celina Peter, Claudia Martini and Tanja Petrovsky.

Hagazussa is a horror story in which nature acquire a huge dimension as a co-protagonist character. The film, set in the fifteenth century, tells the story of Albrun, a girl who lives on the top of a mountain with the only company of a herd of goats and her newborn daughter, twenty years after the death of the mother. One day Abrun becomes aware that a dark and terrible presence is haunting her from the depths of the forest and her fear and attraction towards that will make her reality quickly acquire the contours of a nightmare. A oneiric witch tale full of ancestral beliefs.

Aleksandra Cwen embodies perversion; a perversion that moves the viewer to another era in which evil is personified in darkness, in the night, in nature … An amazing role.

“Creepy, charming and full of style (…) it looks and feels far more substantial than most indie debuts, confidently bending genre rules with its minimalist dialogue and hallucinatory plot” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter)

Sala B – Cinemes Majèstic

Preu únic: 5€

Entrada gratuïta amb passi de festival

 

19:00 – 21:15

i

21:30 – 23:45

JURASSIC WORLD 2: EL REINO CAÍDO – J.A.Bayona

Sala B – Cinemes Majèstic

Preu: 5,7€ – 7,7€

 

00:00 – 01:30

NIGHTMARE ON ELM STREET – Wes Craven

Amb Heather Lanhenkamp, Robert Englund i Johnny Depp.

La primera i sens dubte millor entrega de la saga iniciada per Craven i que va omplir de malsons les ments adolescents dels anys 80 amb la creació de Freddy Krueger, un ésser mesquí i horrible que aterroritza una colla de joves amb les seves mans enfundades en uns guants plens de fulles afiladíssimes.

La Nancy i els seus amics tenen uns malsons recurrents en els que són perseguits per un home deformat per les flames i amb un guant assassí; fins que el somni es converteix en realitat i alguns d’aquests joves són assassinats mentre dormen. Els supervivents descobriran una veritat oculta sobre Krueger i la seva mort, uns anys enrere, que els duran a comprendre la realitat de la manera més tràgica.

Una pel·lícula que es va convertir en tot un fenòmen de masses als 80 i que va esdevenir una icona del terror mundial que ha perviscut fins a l’actualitat. Tremenda ocasió per a gaudir com un adolescent dels 80 al cinema!

NIGHTMARE ON ELM STREET – Wes Craven

Con Heather Lanhenkamp, ​​Robert Englund y Johnny Depp.

La primera y sin duda mejor entrega de la saga iniciada por Craven y que llenó de pesadillas las mentes adolescentes de los años 80 con la creación de Freddy Krueger, un ser mezquino y horrible que aterroriza un grupo de jóvenes con las manos enfundadas en unos guantes repletos de afiladísimas cuchillas.

Nancy y sus amigos tienen unos pesadillas recurrentes en las que son perseguidos por un hombre deformado por las llamas y con un guante asesino; hasta que el sueño se convierte en realidad y algunos de estos jóvenes son asesinados mientras duermen. Los supervivientes descubrirán una verdad oculta sobre Krueger y su muerte, unos años atrás, que los llevarán a comprender la realidad de la manera más trágica.

Una película que se convirtió en todo un fenómeno de masas en los 80 y en un icono del terror mundial que ha pervivido hasta la actualidad. Tremenda ocasión para disfrutar como un adolescente de los 80 en el cine!

NIGHTMARE ON ELM STREET – Wes Craven

With Heather Lanhenkamp, ​​Robert Englund and Johnny Depp.

The first and best of the saga started by Craven and that terrifyed in nightmares the teenage minds of the 80s with the creation of Freddy Krueger, a horrible creature that terrorizes a group of teens with their hands encased in gloves full of razor sharp blades.

Nancy and her friends have had recurring, vivid nightmares in which they are chased by a man deformed by flames and suiting a killer glove; until the dream becomes reality and some of these boys and girls are killed while they sleep. The survivors will discover a hidden truth about Krueger and his death, a few years ago, that will lead them to understand reality in the most tragic way.

A film that became a mass phenomenon in the 80s and an icon of terror that has survived to the present. Tremendous opportunity to enjoy as an 80’s teenager in the movies!

Sala B – Cinemes Majèstic

Gratuït

 

21:00

IIna SURVIVAL ZOMBIE

Davant dels Cinemes Majèstic començarà la IIna Survival Zombie, una gimcana en la que els participants han de sobreviure a una “invasió zombie” que ha afectat la ciutat de Tàrrega. Durant 8 hores els supervivents hauran de passar tota mena de proves per arribar al final amb totes les extremitats intactes i l’orgull d’haver superat una difícil prova. O, en tot cas, unir-se a les forces dels caminants

A les 20:30 començarà un escalfament zombie amb l’ajuda de CROSSFIT TÀRREGA per a que els qui participeu pugueu córrer sense por que se us enrampin els bessons! Si tot surt bé, és clar…

Ja podeu comprar les vostres entrades anticipades als Cinemes Majèstic o si sou de fora demanar-les al correu info@galacticat.cat. Us les reservarem!

IInda SURVIVAL ZOMBIE

Delante de los Cines Majestic comenzará la IInda Survival Zombie, una gincana en la que los participantes tienen que sobrevivir a una “invasión zombie” que ha afectado a la ciudad de Tàrrega. Durante 8 horas los supervivientes tendrán que pasar todo tipo de pruebas para llegar al final con todas las extremidades intactas y el orgullo de haber superado una difícil prueba. O eso o unirse a las fuerzas de los caminantes

A las 20:30 comenzará un calentamiento zombie con la ayuda de CROSSFIT TÀRREGA para que los que participáis pueda correr sin miedo a que se le enrampin los gemelos! Si todo sale bien, claro …

Ya podeis comprar vuestras entradas anticipadas en los Cines Majestic o si sois de fuera pedirlas al correo info@galacticat.cat. Os las reservaremos!

 

IInd SURVIVAL ZOMBIE

The II Zombie Survival will begin in front of the Majestic Theater, a gymkhana where players must survive a “zombie invasion” that has affected the city of Tàrrega. During 8 hours survivors will have to pass all kinds of tests to reach the end with all the intact limbs and the pride of having passed a difficult test. Or, in any case, join the walkers

At 8:30 pm will begin a proper warm-up and stretching exercises ‘zombiefriend activity’ with the help of CROSSFIT TÀRREGA so that those of you who want to participate can run without fear of cracking your muscles! If everything goes well, of course …

You can already buy your tickets in the Majestic Cinemas or, if you’re not form Tàrrega, ask them at info@galacticat.cat. We will reserve them for you!

Tàrrega

22€

Podeu comprar les entrades als Cinemes Majèstic

22:00

Nit Curta ZONA 1 – Thriller – 90 minuts

Selecció de curtmetratges presentats al IIn GalactiCurt

 

· 10 minutes – Thierry Sausse – França – 10:00


· Como yo te amo – Fernando García-Ruiz Rubio – Espanya – 22:00


· Mousse – John Hellberg – Suècia – 40:00


· Champion – Mäns Berthas – Suècia – 19:00

 

Password: dixmn

Exteriors del Cinema Majèstic

Tàrrega

GRATUÏT. Hi haurà taules d’El Traginer i del Tastapans.

22:00

Nit Curta ZONA 2 – Calaix de sastre – 86 minuts

Selecció de curtmetratges presentats al IIn GalactiCurt

 

· Garbage – Alberto Macasoli – Espanya – 4:00

 

· Watch me – Laura Blanc – França – 13:47

 

 

· Saying – David Pareja – Espanya – 0:30

 

 

· Doble angoixa – Dani Morell – Catalunya – 3:30

 

 

· Clay – Douglas Kerner – USA – 4:00

 

 

· In the Gap – Albin Glasell – Suècia – 11:00

· Un hombre dulce – Javier Chavanel – Espanya – 10:00

 

 

· Perron 13 – Camiel Zwart – Holanda – 14:00

 

· The app – Julián Merino – Espanya – 15:00

 

Exteriors del Cinema Majèstic

Tàrrega

GRATUÏT. Hi haurà taules del Baviera

23:30

Nit Curta ZONA 1 – Fantàstics – 95 minuts

Selecció de curtmetratges presentats al IIn GalactiCurt

 

· Pura energía – Francisco García Mateos – Espanya – 15:00

· Screen Cowboy – Morgan Guerin – França – 14:00

· Veinticuatro – Carlos Eguiluz – México – 16:00

· El lleó de Tigres – David Conill – Catalunya – 9:15

· La noche de todos los santos – Gustavo Vallecas – Espanya – 15:30

 

· Set adrift – Jennifer Sheridan – Regne Unit – 8:15

· Ghost against ghost: Unarm – Craig Murray – Regne Unit – 17:00

Exteriors del Cinema Majèstic

Tàrrega

GRATUÏT. Hi haurà taules d’El Traginer i del Tastapans.

23:30

Nit Curta ZONA 2 – Gènere lliure – 95 minuts

Selecció de curtmetratges presentats al IIn GalactiCurt

 

· Cold stove – Yassin Farrokhi – República islàmica de l’Iràn – 7:07

 

 

· Man is hunter – Leila Basma – Líban – 17:30

· Bitchboy – Mäns Berthas – Suècia – 15:00

 

· Entre deuils (Between mournings) – Frederic de Brabant – França – 15:00

 

 

· Gorilla – Tibo Pinsard – França – 14:00

· Mangia amore mio – Alisia Manuguerra – Alemanya – 10:30

 

 

· Drawn Onward – Max Klein – USA – 4:00

 

 

· Via – Maria Ferreira – USA – 6:00

Exteriors del Cinema Majèstic

Tàrrega

GRATUÏT. Hi haurà taules del Baviera.

01:00

Concert ZONA 1 / MELÓNdj

Sessió de ball als plats de MELÓNdj per a despedir la segona jornada de Festival al ritme del millor funk i soul de la història de la música negra.


Sesión de baile a los platos de MELÓNdj para despedir la segunda jornada de Festival al ritmo del mejor funk y soul de la historia de la música negra.


Dance session with MELÓNdj to finish the second day of Festival at the rhythm of the best funk and soul in the history of black music.

 

Exteriors del Cinema Majèstic

Tàrrega

GRATUÏT. Hi haurà servei de barra.

10:30 – 11:00

GALACTICURT – ANIMACIÓ – 30 minuts

 

· Finito – Mauricio Bartok – Brazil – 4:36

· 24 days of torture – Victoria Jardine & Ines Pagniez – Regne unit – 2:07

· Down to the wire – Aditi Kovid – India – 2:02

· Alleycats – Alejandro Jiménez – Espanya – 8:30

· Framed – Marco Jemolo – Italia – 7:00

· Cucarachas – Marc Riba – Espanya – 2:00

 

 

· Below 0º – Itai Hagage & Jonathan Gómez – Costa Rica – 5:00

Sala A – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Gratuït

11:15 – 12:30

GALACTICURT – GÈNERE LLIURE – 75 minuts

 

· Trauma Industries – Jethro Massey – França – 13:00


· Ulises – Aitor Gutiérrez – Espanya – 17:00


· Utopia Planitia – Mickael Le Goff – Alemanya – 4:28


· El Beso – David Priego – Espanya – 20:00


· Memories of you – Bart Schrijver – Holanda – 10:00

 


· Scrabble – Björn Härtel – Suïssa – 11:25

Sala A – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Gratuït

12:45 – 14:10

GALACTICURT – CALAIX DE SASTRE – 82 minuts

 

· I did it in Cancún – Matthieu Moerlen – França – 20:00

 

 

· The wall – Ali Saberi Rad – República islàmica de l’Iràn – 1:45

 

· Frozen Rivers – Kara Tsenov – Canadà – 1:07

 

· Sisak – Faraz Arif Ansari – India – 15:00

 

 

· Shoes?? – Harrison Dimelow and Samuel Pincott – Regne Unit – 2:41

 

· Crack – Julián Candón – Espanya – 3:24

· Dentro del sistema – Francisco Javier Rubio – Espanya – 12:00

· Evil – Joaquim Bundó -Espanya – 14:00

· L’entrevista – Marc Gassió – Espanya – 12:30

Sala A – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Gratuït

11:00 – 13:00

PREMIERE ESPANYOLA de SNOWFLAKE de Adolfo J.Kolmerer

Amb Reza Brojerdi, Erkan Acar, Xènia Assenza i David Masterson.

Tan i Javid s’han proposat de caçar els assassins de les seves famílies, que campen lliurement per un Berlín anàrquic i mortal.

Mentre es troben enmig de la seva creuada particular es veuen de sobte atrapats dins del guió d’un dentista que juga a ser Déu en una història fantàstica de contes de fades i que els endinsa de cap en un cercle viciós de revenja i mort. Un cercle amb un únic final possible de triomf i redempció.

Kolmerer signa la seva òpera prima, una meta-pel·lícula fantàstica, fent reviure a la totpoderosa crítica els inicis de directors com Tarantino o els germans Coen i obligant així a la indústria del cinema a posar un ull al damunt del seu futur proper.

PREMIERE ESPANYOLA de SNOWFLAKE de Adolfo J.Kolmerer

Con Reza Brojerdi, Erkan Acar, Xènia Assenza y David Masterson.

Tan y Javid se han propuesto cazar a los asesinos de sus familias, que campan libremente por un Berlín anárquico y mortal.

Mientras se encuentran en medio de su cruzada particular se ven de pronto atrapados dentro del guión de un dentista que juega a ser Dios en una historia fantástica de cuentos de hadas y que los adentra de cabeza en un círculo vicioso de venganza y muerte. Un círculo con un único final posible de triunfo y redención.

Kolmerer firma su ópera prima, una meta-película fantástica, haciendo revivir a la todopoderosa crítica los inicios de directores como Tarantino o los hermanos Coen y obligando así a la industria del cine a poner un ojo encima de su futuro próximo.

SPANISH PREMIERE of Adolfo J.Kolmerer’s SNOWFLAKE

With Reza Brojerdi, Erkan Acar, Xènia Assenza & David Masterson.

Tan and Javid have been proposed to hunt the murderers of their families, who live freely somewhere in an anarchic and mortal Berlin.

While they are in the midst of their particular crusade, they are suddenly trapped within the script of a dentist who plays to be God in a fantastic story of fairy tales that push them into a vicious circle of vengeance and death. A circle with just only one possible end of triumph and redemption.

Kolmerer signs his debut, a fantastic meta-movie, reviving the beginnings of directors like Tarantino or the Coen brothers, thus forcing the film industry to put an eye on his near future.

Sala B – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Preu únic: 5€

13:15 – 14:30

PREMIERE ESPANYOLA de TODD AND THE BOOK OF PURE EVIL: THE END OF THE END de Richard Duhaney i Craig David Wallace.

Pel·lícula d’animació destroyer i salvatge per a adults, adaptació de la sèrie televisiva canadenca amb el mateix nom.

Todd, Curtis, Hanna i Jennys’han d’enfrontar de nou al Llibre del Mal Pur per a retornar la pau a la terra i evitar la destrució de la raça humana. Una bogería divertidíssima i “bizarra” que et farà saltar de la butaca. Amb tocs de “Beabis &Butthead”, “South park” o “American Dad” recull el testimoni d’aquestes grans sèries que ens han descol·locat la mandíbula els últims 20 anys. Una joia inolvidable que no us podeu perdre en pantalla gran.

Hopefully, like all franchises with “final chapters,” The End of the End will ensure there is much more Todd and the Book of Pure Evil to come.” (Fred Toppel – Rotten Tomatoes)

PREMIERE ESPANYOLA de TODD AND THE BOOK OF PURE EVIL: THE END OF THE END de Richard Duhaney y Craig David Wallace.

Película de animación destroyer y salvaje para adultos, adaptación de la serie televisiva canadiense con el mismo nombre.

Todd, Curtis, Hanna y Jenny tienen que enfrentarse de nuevo al Libro del Mal Puro para devolver la paz a la tierra y evitar la destrucción de la raza humana. Una locura divertidísima y “bizarra” que te hará saltar del sillón. Con toques de “Beabis & Butthead”, “South park” o “American Dad” recoge el testigo de estas grandes series que nos han descolocado la mandíbula los últimos 20 años. Una joya inolvidable que no te puedes perder en pantalla grande.

Hopefully, like all franchises with “final chapters,” The End of the End will ensure there is much more Todd and the Book of Pure Evil to come.” (Fred Toppel – Rotten Tomatoes)

SPANISH PREMIERE of Richard Duhaney & Craig David Wallace’s TODD AND THE BOOK OF PURE EVIL: THE END OF THE END

A wild destroyer animation movie for adults, adaptation of the Canadian television series with the same name.

Todd, Curtis, Hanna and Jenny have to face the Book of Pure Evil again to return peace on earth and avoid the destruction of the human race. A very funny and “bizarre” madness that will make you jump from the armchair. With a touch of “Beabis & Butthead”, “South Park” or “American Dad”, it gathers the testimony of these great series that have dropped our jaw for the last 20 years. An unforgettable piece of gold that you cannot miss on the big screen

Hopefully, like all franchises with “final chapters,” The End of the End will ensure there is much more Todd and the Book of Pure Evil to come.” (Fred Toppel – Rotten Tomatoes)

Sala B – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Preu únic: 5€

16:00

IIn GALACTICON

Torna el GALACTICON, la convenció i concurs de Cosplayers de la Mostra GALACTICAT. Dissenys espectaculars, premis fantàstics i molts nous amics!

Vine a participar-hi amb els teus dissenys i els teus amics i enlluerna’ns!

Si vols participar-hi segueix el següent link i ompla el formulari


Vuelve el GALACTICON, la convención y concurso de Cosplayers de la Muestra GALACTICAT. Diseños espectaculares, premios fantásticos y muchos nuevos amigos!

Ven a participar con tus diseños y tus amigos y asómbranos!

Si quieres participar sigue el siguiente link y rellena el formulario


GALACTICON returns, the convention and Cosplayers contest of GALACTICAT.

Spectacular designs, fantastic awards and many new friends! Come join with your designs and your friends and amaze us!

If you want to participate, follow the link and fill out the form

 

Palau dels Marquesos de la Floresta, Carrer
Carme 32-48, Tàrrega

Tàrrega

Participació gratuïta

17:30 – 19:45

JURASSIC WORLD 2, EL REINO CAÍDO de J.A.Bayona

 

Sala A – Cinemes Majèstic

Tàrrega

Preu: 5,7€ – 7,7€

20:30 – 21:45

GRAN CONCERT DE CLOENDA COBLA DE CINE

La Cobla Tàrrega adapta les millors BSO de la història del cinema en un concert de cloenda memorable. Els vents i les cordes, acompanyats per una bateria i per un piano, es posen al servei dels millors compositors
del cine tot repassant les trajectòries de John Williams, Nino Rota o Ennio Morricone per exemple.

En acabar el concert hi haurà un berenar solidari en favor del projecte CONNECTATS AL MÓN de l’ASSOCIACIÓ ALBA i gràcies a la col·laboració de SUPERMERCATS PLUSFRESC.

Aquest és un concert de TÀRREGA SONA que es fa gràcies a l’AJUNTAMENT DE TÀRREGA i TRRG .

Sala A – Cinemes Majèstic

Preu únic: 5€

22:00 – 23:45

THE ENTITY (El Ente) – Sidney J. Furie

Amb Barbara Hershey i Ron Silver.

Carla Moran és una mare soltera californiana que en tornar a casa després de la feina és atacada per una entitat invisible, que l’agredeix i la viola. Les agresions es repetiran al llarg dels dies fins que finalment la dona buscarà tota mena d’ajuda cinetífica i pseudo-científica.

La història està basada en uns fets reals que van succeir-li a Doris Bither, l’altrer ego de Carla Moran.

Ens trobem davant d’un clàssic del terror americà dels anys 80 que contè tots els elements bàsics del gènere. Una joia recuperada en pantalla gran!!!

THE ENTITY (El Ente) – Sidney J. Furie

Con Barbara Hershey y Ron Silver.

Carla Moran es una madre soltera californiana que al volver a casa después del trabajo es atacada por una entidad invisible, que la agrede y la viola. Las agresiones se repetirán a lo largo de los días hasta que finalmente la mujer buscará todo tipo de ayuda cinetífica y pseudo-científica.

La historia está basada en unos hechos reales que le sucedieron a Doris Bither, el alter ego de Carla Moran.

Nos encontramos ante un clásico del terror estadounidense de los años 80 que contiene todos los elementos básicos del género. Una joya recuperada en pantalla grande !!!

THE ENTITY – Sidney J. Furie

With Barbara Hershey & Ron Silver.

Carla Moran is a California single mother who, after returning home after work, is attacked by an invisible entity, who assault and violates her. The aggressions will be repeated throughout the days until finally she will look for all sorts of kinetic and pseudo-scientific help.

The film is based on true story of Doris Bither, the alter ego of Carla Moran.

This is an 80’s american classic terror film that contains all the basic elements of the genre. A jewel recovered on the big screen!

Sala A – Cinemes Majèstic

GRATUÏT

17:30 – 19:15

THE EVIL WITHIN – Andrew Getty

Amb Frederick Koehler, Sean Patrick Flannery i Brianna Brown.

La pel·lícula maleïda d’Andrew Getty, net del magnat nord-americà que va portar la seva família a una espiral de malediccions a causa de la seva gasivería.

El film narra la història sàdica d’un noi solitari amb una discapacitat mental que un dia veu el seu reflex malígne en un mirall antic.

A partir d’aleshores establirà una relació perillosa amb aquesta criatura demoníaca que el voldrà convertir en un assassí en sèrie amb l’objectiu final de matar tots aquells a qui el noi estima.

Una obra que ha portat més de 15 anys de feina i que es va convertir, a l’instant d’esternar-se, uns mesos enrere, en un film de culte. NO TE LA POTS PERDRE!

THE EVIL WITHIN – Andrew Getty

Con Frederick Koehler, Sean Patrick Flannery y Brianna Brown.

La película maldita de Andrew Getty, nieto del magnate estadounidense que llevó a su familia a una espiral de maldiciones debido a su tacañería.

El filme narra la historia sádica de un chico solitario con una discapacidad mental que un día ve su reflejo maligno en un espejo antiguo.

A partir de entonces establecerá una relación peligrosa con esta criatura demoníaca que querrá convertirle en un asesino en serie con el objetivo final de matar a todos aquellos a quienes el chico ama.

Una obra que ha llevado más de 15 años de trabajo y que se convirtió al instante siguiente de su estreno, hace unos meses, en un film de culto! NO TE LA PUEDES PERDER!

THE EVIL WITHIN – Andrew Getty

With Frederick Koehler, Sean Patrick Flannery & Brianna Brown.

The cursed movie of Andrew Getty, grandson of the American magnate who drived his family to a spiral of damnations due to super stinginess.

The film tells the the sadistic tale of a lonely, mentally handicapped boy who befriends his reflection in an antique mirror.

This demonic creature orders him to go on a murderous rampage to kill the people he loves most.

A film that has taken more than 15 years of work and that became instantly after the premiere, A few months ago, in a cult film! NOT TO BE MISSED!

Sala B – Cinemes Majèstic

PREU ÚNIC: 5€

19:45 – 22:00

JURASSIC WORLD 2: EL REINO CAÍDO – J.A.Bayona

Sala B – Cinemes Majèstic

Preu: 5,7€ – 7,7€