GALACTICAT Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent a TÀRREGA

El Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent – GALACTICAT, que forma part de CATALUNYA FILM FESTIVALS, et porta el cinema fantàstic, de terror i de ciència ficció més genuí. Reviu els clàssics un altre cop al cinema i descobreix les millors novetats del gènere!

Galacticat és un Festival de cinema fantàstic i de terror dirigit a tots els cinèfils i en especial als amants de la ciència-ficció i el terror. Aquest any Galacticat compleix la seva 6a edició i manté l’epicentre de les projeccions als cinemes Majèstic i a l’Avinguda Catalunya de Tàrrega.

La VI edició tindrà una durada de deu dies, des del divendres 31 de maig fins al diumenge 9 de juny.

_______________________

El Festival de Cine Fantàstic i de Terror de Ponent – GALACTICAT, que forma parte de CATALUNYA FILM FESTIVALS, te trae el cine fantástico, de terror y de ciéncia ficción mas genuino. Revive los clásicos otra vez en el cine y descubre las mejores novedades del género!

Galacticat es un Festival de cine fantástico y de terror dirigido a todos los cinéfilos y en especial a los amantes de la ciéncia-ficción y del terror. Este año Galacticat cumple su 6a edición y mantiene el epicentro de las proyecciones en los cines Majèstic y en la Avenida Catalunya de Tàrrega.

La VI edición tendrá una duración de diez días, des del viernes 31 de mayo hasta el domingo 9 de junio.

_______________________

The Fantastic & Terror Film Festival – GALACTICAT, in CATALUNYA FILM FESTIVALS, brings you the most genuine fantasy, terror and science fiction cinema. Revive the classics once again in the movies and discover the best premieres form the genre!

Galacticat is a Fantastic & Terror Film Fest dedicated to all cinema lovers and especially to Sci-Fi freaks. This year Galacticat celebrate its 6th edition and maintains the epicenter of the screenings at the cinema Majestic and in Catalunya Avenue in Tàrrega city.

The VI edition will last ten days, from may 31 to June 9.

El Galacticat el fem:

David Ferreras, direcció i programació

Pere Aumedes, programació i exhibició

Ramon Bochaca, programació i coordinació

Jordi Sociats, programació i producció

Lluís Agea, programació i producció

Ramon Sanmartín, programació i producció

Joan Baptista Nicolau, programació i producció

Àlex Colmenar, programació i producció

Jordi Valentines, programació i producció

Tomàs Colmenar, programació i producció